- Reaksiyon puanı
- 59,927
- Puanı
- 1,060
link at[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] candırneyse çiğdemli capsime baktın mıçok gerçekçi oldu
Sen önce adamın mesajlarını doğru ilet o Sahra'ya gereksiz demiş konuştuk yanlışlıkla olmuş demişsin ama yemedim.@Mr.At diyor ki
Her halükarda sevmediğim 3 kişi aday çıkacak.Ve biri adaya veda edecek.Bu kim olur bilinmez ama yine de sevmediğim biri gidecek.Gönlüm Akın veya Sahradan yana.İkisinden biri gitmeli ama önce Akın gereksizi.
Not:2 sezondur Acun adamakıllı takım olan bir gönüllüler takımı yapamadı.Hayırlısı. #ünlülerdengideceğineonlardangitsin
@sokak sanati
@Bully
@Maskeli Fedai
tmm arkadaşım sen yeter ki iste
[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]
senin için yorucu birgün olduGörüşücez.
şu an ne ediyisinde duruyorlink atbildirim gelmiyor bazen
[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]
düzeltiriz sorun değilSen önce adamın mesajlarını doğru ilet o Sahra'ya gereksiz demiş konuştuk yanlışlıkla olmuş demişsin ama yemedim.
Turabi gibi konuşma benle.Görüşelim baba ben her zaman burdayım
Konuşursam ne yaparsınTurabi gibi konuşma benle.
düzelttikTurabi gibi konuşma benle.
çiğdem yatmıştır galiba @Çiğdem-şu an ne ediyisinde duruyorkendini [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] veya [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] sana çiğdemi gerçek yüzü
Niye kullanmadı ben de anlamadım Acun kullandırtmadı kesin.Konuşursam ne yaparsınAkın sana dedim dokunulmazlığını kullanmaz diye yanılmadım
O melun sms ine güvendi ve olacağı bu olduNiye kullanmadı ben de anlamadım Acun kullandırtmadı kesin.
sanada mı msj yazdıMr at melunu ne zırlıyor facebooktan atarlı ergen
O melun sms ine güvendi ve olacağı bu oldu
At ne söyleyecekse şimdi söylesin diyor.Futbu sonuçları yazıp çıkacağım
At kafa ile yarın hesaplaşırız melun hala ünlüler diyor.😡
tabi tabiNiye kullanmadı ben de anlamadım Acun kullandırtmadı kesin.
akın 2At ne söyleyecekse şimdi söylesin diyor.
Gitmeden gömdünüz adamı bekleyin bakalım hele yarını.Akın gidiyor be haftalardır dedim dedim şimdi oldu işte@Bully
[HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] tt olmuş
Gidecek ordan tüyolar varGitmeden gömdünüz adamı bekleyin bakalım hele yarını.
@xemrexxx evet yatmıştım sizin gibi sabahlara kadar dolaşamam vampir gibi
çiko gelince nolacak ki yoksa turabiyle de mi hayaller koruyor o şopar çiiko 😱
hahaha yok ben acun projelerine bakmıyorum kendisinide yarışmalarınıda sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?