Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi Sahrayı yazar diye bekledim ama yazmadı
belki bilerek oynamadı

Bu resim olmamış şimdi değiştirecem
Eğer Akın giderse Turabi ve Sahra yılanlarının benden çekeceği var. Çok fena antilik yapacam çok fena şu öncekiler hiçbir şey o derece yani..

@Mr.At diyor ki
Her halükarda sevmediğim 3 kişi aday çıkacak.Ve biri adaya veda edecek.Bu kim olur bilinmez ama yine de sevmediğim biri gidecek.Gönlüm Akın veya Sahradan yana.İkisinden biri gitmeli ama önce sahra gereksizi.
Not:2 sezondur Acun adamakıllı takım olan bir gönüllüler takımı yapamadı.Hayırlısı. #ünlülerdengideceğineonlardangitsin

@sokak sanati
@Bully
@Maskeli Fedai

Onu yarına bıraksak biraz yorgunumda ama sen bunlarla uğraşıken sıkıştır aralara.
tmm arkadaşım sen yeter ki iste

[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Dur ben ona bir mesaj atayım.

Futbu sonuçları yazıp çıkacağım

At kafa ile yarın hesaplaşırız melun hala ünlüler diyor.😡

şu an ne ediyisine baksana o ka dömostırosyon yaptım .ss [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] ı göremiyesice.ss
emre ne varsa sende var sağol

[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]

[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] candır
neyse çiğdemli capsime baktın mı
çok gerçekçi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...