bak bu güzeldi[HASHTAG]#defolakin[/HASHTAG] .![]()
[HASHTAG]#defolakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#defolakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#defolakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#defolakin[/HASHTAG]
bak bu güzeldi[HASHTAG]#defolakin[/HASHTAG] .![]()
[HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] gidiyi melun.[HASHTAG]#defolakin[/HASHTAG] .![]()
sinsiliğin sembolü diyelim biz ona[HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] gidiyi melun.![]()
Emre'nin Hürrem tiripleri.[HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] gidiyi melun.![]()
duygu için de tt açarmısınEmre'nin Hürrem tiripleri.[HASHTAG]#defolakin[/HASHTAG] .
![]()
[HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] yolcu[HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] gidiyi melun.![]()
nasıl mesaj o [HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] öldü ama onun etkisi bitmez kalite el değişmez.ss@xemrexxx senden kopya çekiyor![]()
Eğer Akın giderse Turabi ve Sahra yılanlarının benden çekeceği var. Çok fena antilik yapacam çok fena şu öncekiler hiçbir şey o derece yani..Turabi Sahrayı yazar diye bekledim ama yazmadı![]()
belki bilerek oynamadı
Bu resim olmamış şimdi değiştirecem![]()
duygu için de tt açarmısın
[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] böyle olsun
tmm arkadaşım sen yeter ki isteOnu yarına bıraksak biraz yorgunumda ama sen bunlarla uğraşıken sıkıştır aralara.![]()
Dur ben ona bir mesaj atayım.@Mr.At diyor ki
Her halükarda sevmediğim 3 kişi aday çıkacak.Ve biri adaya veda edecek.Bu kim olur bilinmez ama yine de sevmediğim biri gidecek.Gönlüm Akın veya Sahradan yana.İkisinden biri gitmeli ama önce Akın gereksizi.
Not:2 sezondur Acun adamakıllı takım olan bir gönüllüler takımı yapamadı.Hayırlısı. #ünlülerdengideceğineonlardangitsin
@sokak sanati
@Bully
@Maskeli Fedai
tmm arkadaşım sen yeter ki iste![]()
@Mr.At diyor ki
Her halükarda sevmediğim 3 kişi aday çıkacak.Ve biri adaya veda edecek.Bu kim olur bilinmez ama yine de sevmediğim biri gidecek.Gönlüm Akın veya Sahradan yana.İkisinden biri gitmeli ama önce Akın gereksizi.
Not:2 sezondur Acun adamakıllı takım olan bir gönüllüler takımı yapamadı.Hayırlısı. #ünlülerdengideceğineonlardangitsin
@sokak sanati
@Bully
@Maskeli Fedai
tmm arkadaşım sen yeter ki iste![]()
Dur ben ona bir mesaj atayım.![]()
şu an ne ediyisine baksana o ka dömostırosyon yaptım .ss [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] ı göremiyesice.ssoff atma
emre ne varsa sende var sağolşu an ne ediyisine baksana o ka dömostırosyon yaptım .ss [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] ı göremiyesice.ss
Geleceğin varsa göreceğinde varEğer Akın giderse Turabi ve Sahra yılanlarının benden çekeceği var. Çok fena antilik yapacam çok fena şu öncekiler hiçbir şey o derece yani..
o çok görecek dahaGeleceğin varsa göreceğinde var![]()
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#duygubal[/HASHTAG] candıremre ne varsa sende var sağol
[HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG] [HASHTAG]#DuyguBal[/HASHTAG]