Büyük yanlış yaptı benceHayırlısı.
Yarışmayı izliyordum.
Kullanmadı ben de anlamadım valla.
Büyük yanlış yaptı benceHayırlısı.
Yarışmayı izliyordum.
Kullanmadı ben de anlamadım valla.
Komik.yarın sana mendil alacağım
Ne süprizi onun yazcağı belliydi zatenaynen öyle , turabi sürpriz yaptı haftalar sonra akını yazdı
Bence de ama bekleyelim bakalım herkes Akın gitmiş gibi konuşuyor daha kesinleşen bir şey yok.Büyük yanlış yaptı bence
Geçen konseyde de Akın'ı yazmıştı.aynen öyle , turabi sürpriz yaptı haftalar sonra akını yazdı
Tabi belli olmaz ama son oylamayı gördükten sonra herşey olabilir bakalımBence de ama bekleyelim bakalım herkes Akın gitmiş gibi konuşuyor daha kesinleşen bir şey yok.
Geçen konseyde de Akın'ı yazmıştı.
Evet Akın sonuncuydu ama uzun oylamada belki geçmiştir Sahra'yı.Tabi belli olmaz ama son oylamayı gördükten sonra herşey olabilir bakalım
öyledir , sen üzülmedeKomik.Ağlayacak halim yok ya hayat devam ediyor.
Tolga'yı gördünmü bilerek yüze oynuyor adam tahrik ediyor. 😡Yeni fragmanda birinin tokadı Sahra'nın yüzüne geldi.
Kimin tokadı acaba? Merak ettim yaYeni fragmanda birinin tokadı Sahra'nın yüzüne geldi.
sonuç değişmez bence ikisininde oy potansiyali yüksekTurabi ve Yiğit yarın akşam dokunulmazlık oyunu oynayacak.
aaa bak bilmiyordumBence de ama bekleyelim bakalım herkes Akın gitmiş gibi konuşuyor daha kesinleşen bir şey yok.
Geçen konseyde de Akın'ı yazmıştı.
Valla belli olmaz ağa herşey olabilir bakmışsın Sahra 1'inci olmuşEvet Akın sonuncuydu ama uzun oylamada belki geçmiştir Sahra'yı.
Kına yakarsın artık Akın gidecek inşallah diyip diyip gönderiyon adamı.öyledir , sen üzülmede
arkadaşım üzülme ya , bak duygu gitti yinede hayat devam ediyorKına yakarsın artık Akın gidecek inşallah diyip diyip gönderiyon adamı.
Arkadaş anlamıyorum ya kızı seven yok zirveye oynuyor.Valla belli olmaz ağa herşey olabilir bakmışsın Sahra 1'inci olmuş
aynen , acun daha öncede sahrayı rezil etti , berna kavgasından sonra , hatırlarsınAcun nasıl rezil etti ya kara fatma yi helal be acun seviyoruz seni 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?