[HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG] 'yi destekliyorsak adam gibi olmaliyiz, yamuk yapmaya gerek yok.Ne alaka.Bizde yerlerini değiştirip yazariz.
benim yoktur zaten.
[HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG] 'yi destekliyorsak adam gibi olmaliyiz, yamuk yapmaya gerek yok.Ne alaka.Bizde yerlerini değiştirip yazariz.
benim yoktur zaten.
Ben de rapor ederim.
[HASHTAG]#TurboTurabi[/HASHTAG] 'yi destekliyorsak adam gibi olmaliyiz, yamuk yapmaya gerek yok.
sinsirella lar da edilir o zaman.bende ederim zaten Emre'yi ettim gelmiyor artık.Turabla'lar edilebilir yani.
Sadece Harun'un ikinci kez yazdigi mesaji ve Bully ile Maskeli'nin beni etiketledikleri mesajlari sildim.bende ederim zaten Emre'yi ettim gelmiyor artık.Turabla'lar edilebilir yani.
Sil tabi benim varmıydı onu sordum sildiklerin arasında..
sinsirella lar da edilir o zaman.
Ha şöyle haddinizi bilin melunlar.tamam etmeyelim o zaman biz daha fazlayız.
Sadece Harun'un ikinci kez yazdigi mesaji ve Bully ile Maskeli'nin beni etiketledikleri mesajlari sildim.
Ha şöyle haddinizi bilin melunlar.
benimkinide silmişsinSildim ikinci mesajini. Sizin mesajlar da silindi. Tarafsiziz sonuna kadar. 😎
Rapor edin rahatsiz oluyorsaniz.Hıı olmuş o zaman.Bu arada canın sıkılırda hirboturbi Turabi tarzı şeyler rahatsız olursan sil.
Yüklenen biziz genel olarak.
Silecek tabii ayrıcalık mı bekliyordunbenimkinide silmişsin
büyümü yapıyorsun ne yapıyorsun yaHa şöyle haddinizi bilin melunlar.
Rapor edin rahatsiz oluyorsaniz.
ayrıcalığım olabilirSilecek tabii ayrıcalık mı bekliyordun
Aynen ayık olun.büyümü yapıyorsun ne yapıyorsun ya
Şu ana kadar elem kederci şahıs dışında kimseyi rapor etmişliğim yok ama kışkırtma istersen.Sen rahatsız olursan diye dedim.Biz edince oda bizi ediyor melun.
tmm tm bir daha yapmayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?