Maskeli Fedai
Favori Üye
Hayır Akın sinsisi bugün gitmeliTamam ama şimdi Aın'ın oy potansiyeli belli sonuncu oluyor hep finale kalsın orada kazansın Turabi rahat ve ezici olur.
Hayır Akın sinsisi bugün gitmeliTamam ama şimdi Aın'ın oy potansiyeli belli sonuncu oluyor hep finale kalsın orada kazansın Turabi rahat ve ezici olur.
ya bırak şimdi anladın hemen espriye vurayrıca ben ahmetçi değilim elensin banane
Hayır Akın sinsisi bugün gitmeli
Bi bitmediniz be melunlar ne hayal kuruyonuz öyle kaç gündür.Bugün [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] yolcu
Gidecek bu haftaBi bitmediniz be melunlar ne hayal kuruyonuz öyle kaç gündür.
Akın gibi sinsileri bu şekilde yollayacaksın adadan mecbur.Bu da Turabi'nin çakma delikanlı olduğunu gösterir.
Gidecekse de Turabi'yi bi güzel benzetip gidecek inşallah.eskici aga sende biliyon Akının Turabiyi dövemeyeceğini
Gidecek bu hafta
herkes konuşuyor ama adamların arkasından sallamıyorlar ayrıca hala espridesinNe esprisi ciddiydim konuşmayı herkes yapıyor .
Senin o melunu tutacağını düşünüyordum ama değilmiş çok yakışırdı.
Farketmez bizim için.
Senin bu dediğin de sinsiliğe girer. Turabi'nin sinsi olduğunu kabul etmen sevindirici.Akın gibi sinsileri bu şekilde yollayacaksın adadan mecbur.
herkes konuşuyor ama adamların arkasından sallamıyorlar ayrıca hala espridesinsen merak etme ben melunları tutmam adamları tutarım ama sen melunları tutuyorsun
Olm adam thai bok dövüşçüsü nasıl dayak yiyecek yaGidecekse de Turabi'yi bi güzel benzetip gidecek inşallah.
Senin bu dediğin de sinsiliğe girer. Turabi'nin sinsi olduğunu kabul etmen sevindirici.
Akın da sporcu adam dövüşmeyi bilir rahat ol.Olm adam thai bok dövüşçüsü nasıl dayak yiyecek ya
Turabi bu iş için Tayland`a gitmiş yani Akın istese bile Turbo onu yerAkın da sporcu adam dövüşmeyi bilir rahat ol.
Yok Turabicilerin gerçek yüzlerini açığa çıkardım.Yuhhh saçmaladın.
gökhan melun değil birkere adam gibi adam 😡 o zaman yüzlerine söylesin ayrıca hep olanı söylemiyor bazende sallıyorO zaman sana Gökhan Melunu kalıyor oda yakışır sana.
Turabi sallamıyor olanı söylüyor.
Tayland mayland Akın'a sökmez.Turabi bu iş için Tayland`a gitmiş yani Akın istese bile Turbo onu yer
Turbo da sinsilere iki yüzlülere haddini bildirirTayland mayland Akın'a sökmez.
Tolga için çok sallıyor sinsi Gökhangökhan melun değil birkere adam gibi adam 😡 o zaman yüzlerine söylesin ayrıca hep olanı söylemiyor bazende sallıyor
ne zaman salladı be doğruları söylüyor hep ayrıca yüzünede söylüyorTurbo da sinsilere iki yüzlülere haddini bildirir
Tolga için çok sallıyor sinsi Gökhan
Gökhan efendi gibi gözükmeye çalışıp arkadan kuyu kazan bir tipne zaman salladı be doğruları söylüyor hep ayrıca yüzünede söylüyor
alakası yok zaten çok efendi birisi gökhan asıl turbo yapıyor o dedikleriniGökhan efendi gibi gözükmeye çalışıp arkadan kuyu kazan bir tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?