Maskeli Fedai
Favori Üye
Hayır Akın sinsisi bugün gitmeliTamam ama şimdi Aın'ın oy potansiyeli belli sonuncu oluyor hep finale kalsın orada kazansın Turabi rahat ve ezici olur.![]()
Hayır Akın sinsisi bugün gitmeliTamam ama şimdi Aın'ın oy potansiyeli belli sonuncu oluyor hep finale kalsın orada kazansın Turabi rahat ve ezici olur.![]()
ya bırak şimdi anladın hemen espriye vurayrıca ben ahmetçi değilim elensin banane
![]()
Hayır Akın sinsisi bugün gitmeli![]()
Bi bitmediniz be melunlar ne hayal kuruyonuz öyle kaç gündür.Bugün [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] yolcu![]()
Gidecek bu haftaBi bitmediniz be melunlar ne hayal kuruyonuz öyle kaç gündür.![]()
Akın gibi sinsileri bu şekilde yollayacaksın adadan mecbur.Bu da Turabi'nin çakma delikanlı olduğunu gösterir.![]()
Gidecekse de Turabi'yi bi güzel benzetip gidecek inşallah.eskici aga sende biliyon Akının Turabiyi dövemeyeceğini
Gidecek bu hafta![]()
herkes konuşuyor ama adamların arkasından sallamıyorlar ayrıca hala espridesinNe esprisi ciddiydim konuşmayı herkes yapıyor .
Senin o melunu tutacağını düşünüyordum ama değilmiş çok yakışırdı.
Farketmez bizim için.![]()
Senin bu dediğin de sinsiliğe girer. Turabi'nin sinsi olduğunu kabul etmen sevindirici.Akın gibi sinsileri bu şekilde yollayacaksın adadan mecbur.![]()
herkes konuşuyor ama adamların arkasından sallamıyorlar ayrıca hala espridesinsen merak etme ben melunları tutmam adamları tutarım ama sen melunları tutuyorsun
![]()
Olm adam thai bok dövüşçüsü nasıl dayak yiyecek yaGidecekse de Turabi'yi bi güzel benzetip gidecek inşallah.![]()
Senin bu dediğin de sinsiliğe girer. Turabi'nin sinsi olduğunu kabul etmen sevindirici.![]()
Akın da sporcu adam dövüşmeyi bilir rahat ol.Olm adam thai bok dövüşçüsü nasıl dayak yiyecek ya![]()
Turabi bu iş için Tayland`a gitmiş yani Akın istese bile Turbo onu yerAkın da sporcu adam dövüşmeyi bilir rahat ol.![]()
Yok Turabicilerin gerçek yüzlerini açığa çıkardım.Yuhhh saçmaladın.![]()
gökhan melun değil birkere adam gibi adam 😡 o zaman yüzlerine söylesin ayrıca hep olanı söylemiyor bazende sallıyorO zaman sana Gökhan Melunu kalıyor oda yakışır sana.
Turabi sallamıyor olanı söylüyor.![]()
Tayland mayland Akın'a sökmez.Turabi bu iş için Tayland`a gitmiş yani Akın istese bile Turbo onu yer![]()
Turbo da sinsilere iki yüzlülere haddini bildirirTayland mayland Akın'a sökmez.![]()
Tolga için çok sallıyor sinsi Gökhangökhan melun değil birkere adam gibi adam 😡 o zaman yüzlerine söylesin ayrıca hep olanı söylemiyor bazende sallıyor![]()
ne zaman salladı be doğruları söylüyor hep ayrıca yüzünede söylüyorTurbo da sinsilere iki yüzlülere haddini bildirir
Tolga için çok sallıyor sinsi Gökhan![]()
Gökhan efendi gibi gözükmeye çalışıp arkadan kuyu kazan bir tipne zaman salladı be doğruları söylüyor hep ayrıca yüzünede söylüyor![]()
alakası yok zaten çok efendi birisi gökhan asıl turbo yapıyor o dedikleriniGökhan efendi gibi gözükmeye çalışıp arkadan kuyu kazan bir tip![]()