- Reaksiyon puanı
- 59,885
- Puanı
- 1,060
Çünkü çok dengesiz bir kız o.Şimdi hatırladımama sende bir Sahrayı savunmuyordun sonra savunmaya geçtin seonra tekrar savunmamaya başladın
Çünkü çok dengesiz bir kız o.Şimdi hatırladımama sende bir Sahrayı savunmuyordun sonra savunmaya geçtin seonra tekrar savunmamaya başladın
Yok artık şu an Turabi'yi destekliyorsun ya? 😱gülüm ben en azından sadece duyguyu destekledim sen ise daldan dala daldan dala durumu baş gösteriyor sende
Şimdi analiz yaptım Tolga Akınla yarışıyor ondan fragmanda yokÇünkü çok dengesiz bir kız o.Geçenlerde sen de sinsi dediğin Tolga Karel'e üzülüyordun.
Evet @Harunnn60Yok artık şu an Turabi'yi destekliyorsun ya? 😱
Güzel değiştirdin konuyu aferin.Şimdi analiz yaptım Tolga Akınla yarışıyor ondan fragmanda yok
Çakma Turabici @Harunnn60.
O karaktersiz Turabi ve Akın gitsin diye her türlü fitneyi çevirirGüzel değiştirdin konuyu aferin.
Sanki Akın'la yarışmasa kavgayı ayıracaktı da.
turabiyi seviyorum , destekledim demedim , kelime oyunları yapmaYok artık şu an Turabi'yi destekliyorsun ya? 😱
çakma akıncıGüzel değiştirdin konuyu aferin.
Sanki Akın'la yarışmasa kavgayı ayıracaktı da.
Şu meluna oy veren zihniyete ne diyeyim ki.O karaktersiz Turabi ve Akın gitsin diye her türlü fitneyi çevirirhem Serenayda Tolga için çok sinsi biri demiş
Kendiside dedi boşuna göz yaşı döktüm diyeŞu meluna oy veren zihniyete ne diyeyim ki.Serenay da görmüş gerçek yüzünü tabii yazık boşuna göz yaşı dökmüş kız.
sen onu bırakta akın gidiyor hem de dayak yiyerekŞu meluna oy veren zihniyete ne diyeyim ki.Serenay da görmüş gerçek yüzünü tabii yazık boşuna göz yaşı dökmüş kız.
Ufak at da civcivler yesin başından beri Akıncıyım ben.turabiyi seviyorum , destekledim demedim , kelime oyunları yapma
çakma akıncı
Seviyorsan niye desteklemiyonturabiyi seviyorum , destekledim demedim , kelime oyunları yapma
çakma akıncı
Tamam 10 kere aynı mesajı yazma anladık.sen onu bırakta akın gidiyor hem de dayak yiyerek@sokak sanati
Sen izle turbonuzu nası yendiği anlatır parkurdaİsmailni yarın izle ha
Nasip kısmet bu işler.
Bu Turabinin elenmesini istiyor sankiTamam 10 kere aynı mesajı yazma anladık.
AnladıkSen izle turbonuzu nası yendiği anlatır parkurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?