Serenay Tolga ve bir ihtimal Ahmet bu 3'lüden biri gider Serenay Tolga 2'lisinde biri gider gibime geliyorTurabi kazandı oyunu AHmet'e karşı.Ahmet sıfır çekti hadi gidici galiba.F:
Serenay Tolga ve bir ihtimal Ahmet bu 3'lüden biri gider Serenay Tolga 2'lisinde biri gider gibime geliyorTurabi kazandı oyunu AHmet'e karşı.Ahmet sıfır çekti hadi gidici galiba.F:
Serenay Tolga ve bir ihtimal Ahmet bu 3'lüden biri gider Serenay Tolga 2'lisinde biri gider gibime geliyor
Olabilir sanki gitme vakti geldi işte bir ihtimal serenay diğer adaydaTolga bu hafta çok olumsuz konuşuyor gibi hissettim Duygu ve Mğge'dede öyle olmuştu gideceğini hissetmiştim Tolga gidecek gibi.
Olabilir sanki gitme vakti geldi işte bir ihtimal serenay diğer adayda
Aynen Akın'ın ilk hafta kazandığı sembol boşa gitmemiş 1 hafta daha kazanacak yani Akın.Dokunulmazlık mı
Neyse sonuçta gidecekAynen Akın'ın ilk hafta kazandığı sembol boşa gitmemiş 1 hafta daha kazanacak yani Akın.
Daha çok bekleyeceksin melun.Neyse sonuçta gidecek
En geç 2 haftaya yolcu zaten evdekiler de tutmayı bıraktı hepsi Gökhanı tutuyorDaha çok bekleyeceksin melun.
Kendileri bilir.En geç 2 haftaya yolcu zaten evdekiler de tutmayı bıraktı hepsi Gökhanı tutuyor
Sms sıralamasında Akına oy atacaklarını düşünmüyorum kimseninKendileri bilir.Akın finale kalacaktır dokunulmazlık oyunlarını kaybetmezler bence kolay kolay.
Gece rüyamda gördüm Akın 3.oluyordu. Sahra'yı geçsin bari.Sms sıralamasında Akına oy atacaklarını düşünmüyorum kimsenin[HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]
Ailem hala Turboya soytarı diyor
Dün hani Yiğit ve Gökhan oynadıya Yiğit çekti ama çizgiden geçmedi ama Gökhan orda durdu.Tolga bağırdı koş koş diye gökhan koştu bayrağı aldı ama Ahmet dursun ben dedim diyor.Orda Tolgaya acıdım lanGece rüyamda gördüm Akın 3.oluyordu. Sahra'yı geçsin bari.Tolga da sonuncu oluyordu.
Turabi soytarılıklarını azalttı gibi sanki son zamanlarda az da olsa düzeldi. Akın'ın arkasından konuşmadığı sürece laf atmam.
Tolga'nın oyunculuklarına kanmışsın o meluna acınır mı be beter olsun ikiyüzlü.Dün hani Yiğit ve Gökhan oynadıya Yiğit çekti ama çizgiden geçmedi ama Gökhan orda durdu.Tolga bağırdı koş koş diye gökhan koştu bayrağı aldı ama Ahmet dursun ben dedim diyor.Orda Tolgaya acıdım lanDiğeride konseyde düşün benle sen çok iyi arkadaşız çok iyi dert ortağıyız sen beni yollamak için gidip beni yazıyorsun.Orda da acıdım Tolgaya
Onu unutmuştum şimdi aklıma geldiTolga'nın oyunculuklarına kanmışsın o meluna acınır mı be beter olsun ikiyüzlü.Daha geçenlerde Serenay'ı yazın demeye getiriyordu Ahmetlere oh olsun o meluna
İyi yapmış.Onu unutmuştum şimdi aklıma geldiyalnız yine gidip Turabiye yanaşmış
Sana bir itiraf yapayım dün Akın oynadığında Akının kaybetmesi için Tolgayı tutuyordumİyi yapmış.Ama gidecek inşallah bugün. Gerçi gitmemesi gönüllülerin daha çok işine gelir ama gitsin o melun.
Aynen ya ne hareketler öyle yapamıyor birde@Bully Akın'ının Turboculuk oynama olayını niye göz ardı ediyorsun yorumlamıyorsun.
Vay hain. ssSana bir itiraf yapayım dün Akın oynadığında Akının kaybetmesi için Tolgayı tutuyordumhem komiktir ya gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?