Sümbül Ağa'dan.forumda melun yeni moda galiba aga kimden çıktı bu laf
Aferin.Şimdi oldu
Sümbülden yani @xemrexxx 'den
iyimişSümbül Ağa'dan.
Aferin.
Gül ağa'yı öp sensümbül öpsün sizi .ss
Bizede bulaştırdı ama bu aralar kurtuldum kullanmıyorumiyimişbakıyorumda herkes birilerine melun diyor bende diyecem bundan sonra
Görcez bakalım yensin şu tolga'yı[HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG] şova az kaldı.
Tutuyorum.Ünlüleri tutmuyon mu sen?
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] rahat yenecektir o melunu hep şanssızlıktan kaybediyor o meluna.Görcez bakalım yensin şu tolga'yı
Akın adam gibi adamdır bir kere [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] fanları boş konuşuyor.Tutuyorum.Adam gibi adamlarıda destekleriz sonuna kadar [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]
aynen aga tolgayla yaparken hep bir şanssızlık buluyor akını[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] rahat yenecektir o melunu hep şanssızlıktan kaybediyor o meluna.Dünkü gibi performans sergiler umarım.
Akın adam gibi adamdır bir kere [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] fanları boş konuşuyor.
Basireti bağlanıyor adamın resmen.aynen aga tolgayla yaparken hap bir şanssızlık buluyor akını
Adam gibi adamda bizmi desteklemedik.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] rahat yenecektir o melunu hep şanssızlıktan kaybediyor o meluna.Dünkü gibi performans sergiler umarım.
Akın adam gibi adamdır bir kere [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] fanları boş konuşuyor.
Yav he he.Adam gibi adamda bizmi desteklemedik.Bi sen destekliyon [HASHTAG]#sinsirellakin[/HASHTAG] ı.
aynen yine bir sakatlık uydurur bugünBasireti bağlanıyor adamın resmen.Yoksa üçkağıtçı Tolga [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] a rakip falan olamaz bugün de sakatlanır büyük ihtimal.
Onu yapan [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] birkere.Yav he he.Senin adam gibi adam dediğin insanların yüzüne başka kameralara başka konuşan [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ise diyecek söz bulamıyorum ben.
Sorma ya içim yandı orada.Akın o kadar yaptı yaptı, tam ulaşmışken kayıp düştü, Tolga kazandı. Şansa bak.
0-0 vurunca puan gelmiyor heraldeÖdül oyunu başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?