Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabinin ne sinsiliğini gördün ki ama Akının sinsiliği her zaman belli oluyor.Oyunlarda da başarısız
Eski mesajlarımda defalarca açıkladım. Sen de hepsini okuyup beni etiketledin tartışmalarımızı yaptık. Bu yüzden sinsilik mevzusu üzerinden daha fazla tartışmaya gerek yok bence.

Eski mesajlarımda defalarca açıkladım. Sen de hepsini okuyup beni etiketledin tartışmalarımızı yaptık. Bu yüzden sinsilik mevzusu üzerinden daha fazla tartışmaya gerek yok bence.
Birşey soracam hani fragmanda gösterildi ya Sahra nakavt edecem Turabiyi diyordu.O gösterildi mi bölümde ?

Yalnız bu sinsi Sahranın yükselmesi pek hayra alamet değil
Mağdur edebiyatı yapması tuttu. Bir de oyunlarda başarılı oyunca halk oy vermiş işte. Ama iyi oldu Akın'ın konseyde eli güçlenmiş oldu böylelikle.

Dedikoducu Çocuk.
Gördüm şimdi o tweeti. Akın'la Yiğit'in arkasından konuşmalar olmuş bir şeyler dönmüş Akın tabii ki merak edecek ne alakası varsa sinsilikle

@Yakamoz-Asi arkadaşımıza duyurulur

Güçlensin ne olacak Turabi artık kaptırmaz 1.liği 😎
Belli olmaz dengeler çabuk değişiyor Survivor'da.
Ayrıca Akın'ın konseyde oy çokluğuna sahip olması iyi şu an adı yazılsa bile aday olmuyor.

Son düzenleme:
Eğer bu hafta kaybetseler Mügeyi diğer hafta kaybetseler Turabiyi yazacak melunlar

Yani merak etmesinden daha doğal birşey olamaz.
Biraz abartmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...