Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahra kendini 1.felan zannediyor herhalde Turabiyi gönderecekmiş

@Bully @sokak sanati

Akın da sinsi balık tutmuş gidip herkese soruyor yiyecen mi diye.Orda halkın gözünü boyamaya çalıştı bakın ben veriyorum ama onlar kabul etmiyor cinsinden.Akın sinsiliğini çok iyi saklayan birisi.Bunun yüzünden sevilmiyor.Ayrıca oyun performansı da çok kötü

Ins turabi 1. Olur ve sahra nin adını söyler gidipde akinin adını söylemek gibi bir saçmalık yapmaz
))))

ödül oyununda ünlüler muhteşem bi şov yaparak inanılmaz bi skorla survivor tarihine geçtiler şimdiye dek böyle bi olay olmamıştı 10-0 kazandılar var ya sevinçten havalara uçtum 😛 etleri yediler ahmet tam 4.5 kilo yedi çok iyidiler ama sonuna kadar hakettiler ve dokunulmazlığı da 10-6 skorla kazandılar bu da gayet iyi bi skor tolgayı zayıf halka sanıyolardı ama 4te 2 yaptı yani sandıkları kadar kötü değil,merve ve gökhan yine akşam esip gürlediler 1 oyun bile kaybetmezlermi be valla helal olsun ve son olarak bu akşam sahra veya duygu elenir

Turabi yi seviyorum artık ve duygu gitmesin mm
(((( Boşver bizde Akına antiyiz

@Harunnn60 o kadar Turboyu kötüledin diğerlerini övdün bak şimdi kötülediğin adamdan medet umuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...