Allah'tan bu akşam gidiyordu o meluna sempatin kalmayacak benimde azalmıştı nedense.Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım tabii ki.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]
Allah'tan bu akşam gidiyordu o meluna sempatin kalmayacak benimde azalmıştı nedense.Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım tabii ki.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]
Niye he he dedin?He he @sokak sanati Akın'a 2 Sms atmış dün akşam BullySen attınmı Turbo'ya Sms diyecem sen yeni izliyosun daha bölümü
Hım ben yeni duyuyorum demekki oraları izlememişimÇok önceden demişti zaten Acun bunu. Takımlardan 1'i 4'e düşerse adalar birleşecek ama takım halinde yarışmaya devam edecek takımlar.
Ben son bölümü izlemedim orda söylemiştir iyi olur Acun baktı gönüllülerde iş yok böyle yaptı yoksa gönüllü kalmıyacak bu gidişle adada
Kim bu akşam gidiyor lo?Allah'tan bu akşam gidiyordu o meluna sempatin kalmayacak benimde azalmıştı nedense.@turboturabi
Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım dedin ya oraya he heNiye he he dedin?
Fazla olsa ne olur sonuç görüldüğü gibi hüsran gine 10-0 hatırlatim sana1 gün öncesine kadar fazla olan gönüllülerdi.
He he @sokak sanati Akın'a 2 Sms atmış dün akşam BullySen attınmı Turbo'ya Sms diyecem sen yeni izliyosun daha bölümü
Kim bu akşam gidiyor lo?
Bakalım ne olcak bu akşam
Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım dedin ya oraya he he
Fazla olsa ne olur sonuç görüldüğü gibi hüsran gine 10-0 hatırlatim sana
Sempati duyarım tabii çünkü o kişi ada konseyinde Akın'ın elini güçlendirmiş oluyor.Akın'ın tarafına geçen herkese sempati duyarım dedin ya oraya he he
Fazla olsa ne olur sonuç görüldüğü gibi hüsran gine 10-0 hatırlatim sana
Bakalım ne olcak bu akşam
Acun reyting için yollamaz Sahra'yı unutma bu dediğimi.
Belki olurum burda Turbo gidebilirŞu bölümü bitireyim yorumlayacağım buradaysan tahminimi görürsün.
Şansızdı'da 1 oyunda alamadılar bu kadar şansızlık olmazkiŞansız bir oyundu sadece.
Acun reyting için yollamaz Sahra'yı unutma bu dediğimi.Duygu ya da Müge gider.
Dün Toga'yı yenemedi Akın oyunda valla diyecek bişey yok artık 😱Sempati duyarım tabii çünkü o kişi ada konseyinde Akın'ın elini güçlendirmiş oluyor.
Belki olurum burda Turbo gidebilir
Şansızdı'da 1 oyunda alamadılar bu kadar şansızlık olmazki
Değiştirme şimdi konuyu.Dün Toga'yı yenemedi Akın oyunda valla diyecek bişey yok artık 😱
Müge'nin Sms'i kuvvetli hayran çokAcun reyting için yollamaz Sahra'yı unutma bu dediğimi.Duygu ya da Müge gider.
Sahra öyle dedi fragmanda gönderecem felan izlemedinmi ben Sahranın yalancısıyımİşte oldu bu kadar şanssızlık.Ne yapalım.
Turabi gidecek derken kendin inanıpta söylediysen helal sana.
Duygu gitsin o zaman Akın'a laf edip duruyor melaune.Müge'nin Sms'i kuvvetli hayran çok
Aga açıkla bana Tolga'yı yenemiyor olmaz 😱Değiştirme şimdi konuyu.
Büyük ihtimal ya o yada Müge gidecek gibi duruyorDuygu gitsin o zaman Akın'a laf edip duruyor melaune.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?