- Reaksiyon puanı
- 59,923
- Puanı
- 1,060
Toparlanacak inşallah ya Tolga'ya da dersini verecek. Bugün [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 2'de 2 yapacak inşallah.Ama toparlanması ve o melun karaktersizi yenmesi lazım
Toparlanacak inşallah ya Tolga'ya da dersini verecek. Bugün [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 2'de 2 yapacak inşallah.Ama toparlanması ve o melun karaktersizi yenmesi lazım
Evde Akın çıkınca herkes Akına övgü dolu sözler.Turabi çıkınca ise diskalifiye edislin diyen bir ailem varToparlanacak inşallah ya Tolga'ya da dersini verecek. Bugün [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 2'de 2 yapacak inşallah.
GüzeldiGece kulübü nasildi
Aynen birde Turabiyi tutuyorum diye beni soytarı ilan ettilerSenin de işin zor valla kolay gelsin ne diyeyim.
Senin de işin zor valla kolay gelsin ne diyeyim.Evde Akın çıkınca herkes Akına övgü dolu sözler.Turabi çıkınca ise diskalifiye edislin diyen bir ailem var
Oh olsun sana melun.Güzeldi
Aynen birde Turabiyi tutuyorum diye beni soytarı ilan ettiler
Vay melun vay .ssOh olsun sana melun.
Bir bitmediniz arkadaş yaGece kulübüne mi gittiler? Turabi özlemiştir böyle ortamları.
Bence de özlemiştir.Gece kulübüne mi gittiler? Turabi özlemiştir böyle ortamları.
Vay melun vay .ss
Bir bitmediniz arkadaş ya
Adam yılların gece kulübü şeysi. Mutlaka özlemiştir ortamları.Bence de özlemiştir.Ama Turabi'nin takımı kazanamadı maalesef.
Burda Turabici arkadaş var yalnızAdam yılların gece kulübü şeysi. Mutlaka özlemiştir ortamları.
Kim onlar?
@mrt-06 yanlış anlama ben Abay ve Harun Turabici değiliz yanlış cevap vermiş bu melun.Bully Abay_06 Harun ve nicesi
Şimdi gördüm o postunu.Allah yazdıysa bozsun.
Sonuna kadar Akıncıyım.Şimdi gördüm o postunu.Ben de diyorum, Allah Allah Akın falan o kadar anti yorum yaptınız, ne oluyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?