Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumlardan bir melun sms e Sahra vw Turabinin çıkacağını ve sahranın Turabiyi eleyeceğini söylemiş

Bu yoruma gülünür be
😱 Neyin kafasını yaşıyormuş acaba
Bir kere Turabi'nin ismi yazılmaz da söylenmez de bence.

Dün ki oyuna diyorsan Turabi oyunun en iyisi değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum bi maç kaybetti o da diskalifiye oldu.
e işte ben onu diyorum turabiyi tutanlarla biraz bu konuda tartıştık ta ben gökhan alırsa turabi gömülür dedim onlar da turabi alır dediler ve gördük kim aldı
ve dünkü oyunda turabi en iyisi değildi o 3te 2 yaptı gökhan ve merve 3te 3

Fragman yokmu Acun'un sitesindeki Videolar açılmıyo bende
@Bully

Son düzenleme:
eğer ünlüler kaybederse:
en çok tolga yazılır
smste serenay 1.olabilir
dokunulmazlık sembolünü gökhan veya merve alır,serenay ahmet der ve ahmet elenebilir ama bu hafta eğer oyunlardaki başarısını yükseltirse sms gelir ve tolgayı geçebilir

eğer gönüllüler kaybederse
en çok müge yazılır
smste yiğit 1.olur
sembolü turabi veya yiğit alır,yiğit duygu der ve duygu elenir

Nası fragman öyle heycanlandım gök gürlüyo bişeyler oluyo 😱 sondaki Tolga Akın kapışıyor kim kazandı acaba milimetrik ucu ucuna
Aynen fragman süper.
Geçen fragmanda da Akın'la Ahmet milimetrik ucu ucunaydı berabere bitmişti bakalım ne olacak bu sefer.
Ama Akın'ın Tolga'yı farkla yenmesi lazım ya ne oluyor bu adama?

Aynen fragman süper.
Geçen fragmanda da Akın'la Ahmet milimetrik ucu ucunaydı berabere bitmişti bakalım ne olacak bu sefer.
Ama Akın'ın Tolga'yı farkla yenmesi lazım ya ne oluyor bu adama?
Bende anlamadım zayıfladıkça performansının artması gerek tersi oluyo gittikçe düşüyo performansı yoksa şansı kalmıyacak kendini göstermezse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...