Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turabicilere sesleniyorum gökhanı kesin yener diyolardı ama gökhan yendi turabinin oyundan diskalifiye edilmesi de ayrı bi mutluluk oldu :D ahmeti,tolgayı yenmiş benim umrumda bile değil en önemlisi gökhanlaydı ve gökhan yendi OH OLSUN!

Dün akşamki oyunda Gönüllülerde Akın çok kötüydü gönüllülerin yenilmesinin başlacı sebebiyde bide Müge tabi Yiğit veTurabi iyiydi gayet Ünlülerde ise Merve ve Gökhan çok iyiydi Gökhan oyunlarda çok iyi yarışıyor performansını çok iyi artırdı çok iyi gidiyor Ahmet'deki düşüş hala sürüyor gibi oyun kazansada Sero son oyunu alarak kendine geldi.

turabicilere sesleniyorum gökhanı kesin yener diyolardı ama gökhan yendi turabinin oyundan diskalifiye edilmesi de ayrı bi mutluluk oldu :D ahmeti,tolgayı yenmiş benim umrumda bile değil en önemlisi gökhanlaydı ve gökhan yendi OH OLSUN!​
Dün ki oyuna diyorsan Turabi oyunun en iyisi değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum bi maç kaybetti o da diskalifiye oldu.

turabicilere sesleniyorum gökhanı kesin yener diyolardı ama gökhan yendi turabinin oyundan diskalifiye edilmesi de ayrı bi mutluluk oldu :D ahmeti,tolgayı yenmiş benim umrumda bile değil en önemlisi gökhanlaydı ve gökhan yendi OH OLSUN!
Dün ki oyuna diyorsan Turabi oyunun en iyisi değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum bi maç kaybetti o da diskalifiye oldu.
Hayır en iyisi Gökhan'dı. Bir oyun biIe kaybetmedi ki? Ayrıca diskaIifiye ediImeseydi biIe Gökhan aImıştiki kumaşı?

Hayır en iyisi Gökhan'dı. Bir oyun biIe kaybetmedi ki? Ayrıca diskaIifiye ediImeseydi biIe Gökhan aImıştiki kumaşı?​
Gökhanla oynadığı maçta cıvıttığ için yenildi onun dışında bayrakları alış tarzı filan daha iyiydi.

Dün izlemedim ama sanırım Müge yine hiç oyun kazanamamış. Bırakın Duygu oynasın işte. Tamam Sahra kadar başarılı değil ama 1-2 oyun kazanıyor en azından. Müge sırf kırılmasın diye oynatıyorlar.

Akın tüm oyunları alır Gökhan da çok oldu artık performansı düşsün biraz. :A
İlk başlarda bu kadar iyi değildi Gökhan sonradan açıldı yenilmiyo çok formda senin Akın hayal kırıklığı yaşatıyor bu akşamda iyi olmazsa ismi yazılır :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...