Konuya en çok mesaj yazan benim yani.Biraz daha uğraşmalıyım 701.
Çenem saolsun.
Konuya en çok mesaj yazan benim yani.
Çenem saolsun.
Geçen hafta sonu da yoktun güya ama mesaj yazdın diye hatırlıyorum. Yine dayanamaz gelirsin sen.Bu hafta sonu yokum çok konuşma.
bil bakalım ben kaç ama senden çok çok daha azım bunu bilÇenem saolsun.
Geçen hafta sonu da yoktun güya ama mesaj yazdın diye hatırlıyorum. Yine dayanamaz gelirsin sen.
Zor bir tahmin. 130 falan var mıdır ki?bil bakalım ben kaç ama senden çok çok daha azım bunu bil
İyi iyi gıcık Turabi'yi savunmanı hiç çekemezdim zaten.Geçen hafta işim çıktığı için gitmedim göz doktoruna hemde eve gidiyorum annem oturtmaz rahat ol.
Zor bir tahmin. 130 falan var mıdır ki?
İyi iyi gıcık Turabi'yi savunmanı hiç çekemezdim zaten.
He la fragman neydi öyle adam kendini ringde sanmış galiba.Zaten box şowlarıyla hiç konuşturmayacak sizi zaten Pazar'a kadar yokum Pazar girerim.
He la fragman neydi öyle adam kendini ringde sanmış galiba.Gökhan Keser yine yener bence onu.Son haftalarda Turabi Gökhan'dan oyun alamıyor zaten belki de o yüzden sinirlenmiştir.
Almasını ben de isterim.Parçalayacak Turbo.Turabi hepsini alacak.(Umarım yanılmam.)Çok güveniyorum ama.
O zamanda alır.Almasını ben de isterim.İnşallah Gökhan'la girmezler birbirlerine.
Turabi çaksın da 1 tane diskalifiye olsun.O zamanda alır.
Turabi çaksın da 1 tane diskalifiye olsun.
Olur valla.Çok beklersin.Ama Akın'a çakıpğ diskalifiye olsa süper olur.
Olur valla.Bre melun Akın Turabi'yi durdurmasa belki de adamın diskalifiye olacaktı.
Turbo Bu Akının Yılan oldugunu 10 dakkada çözdü bunuda çözer berna gibi gitmezde gider ayak akınada çakar bitaneBelki Gökhan diskalifiye olurdu Turabi vurmazdıda Gökhan'ı düşünmüştür Akın melunu kesin.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] takımı düşündü bence şimdi olur da Turabi diskalifiye olursa sıkıntı olabilir gönüllüler için.Belki Gökhan diskalifiye olurdu Turabi vurmazdıda Gökhan'ı düşünmüştür Akın melunu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?