Konuya en çok mesaj yazan benim yani.Biraz daha uğraşmalıyım 701.
![]()
Çenem saolsun.
Konuya en çok mesaj yazan benim yani.![]()
Çenem saolsun.![]()
Geçen hafta sonu da yoktun güya ama mesaj yazdın diye hatırlıyorum. Yine dayanamaz gelirsin sen.Bu hafta sonu yokum çok konuşma.![]()
bil bakalım ben kaç ama senden çok çok daha azım bunu bilÇenem saolsun.![]()
Geçen hafta sonu da yoktun güya ama mesaj yazdın diye hatırlıyorum. Yine dayanamaz gelirsin sen.![]()
Zor bir tahmin. 130 falan var mıdır ki?bil bakalım ben kaç ama senden çok çok daha azım bunu bil![]()
İyi iyi gıcık Turabi'yi savunmanı hiç çekemezdim zaten.Geçen hafta işim çıktığı için gitmedim göz doktoruna hemde eve gidiyorum annem oturtmaz rahat ol.![]()
Zor bir tahmin. 130 falan var mıdır ki?
İyi iyi gıcık Turabi'yi savunmanı hiç çekemezdim zaten.![]()
He la fragman neydi öyle adam kendini ringde sanmış galiba.Zaten box şowlarıyla hiç konuşturmayacak sizi zaten Pazar'a kadar yokum Pazar girerim.![]()
He la fragman neydi öyle adam kendini ringde sanmış galiba.Gökhan Keser yine yener bence onu.
Son haftalarda Turabi Gökhan'dan oyun alamıyor zaten belki de o yüzden sinirlenmiştir.
![]()
Almasını ben de isterim.Parçalayacak Turbo.Turabi hepsini alacak.
(Umarım yanılmam.
)Çok güveniyorum ama.
O zamanda alır.Almasını ben de isterim.İnşallah Gökhan'la girmezler birbirlerine.
![]()
Turabi çaksın da 1 tane diskalifiye olsun.O zamanda alır.![]()
Turabi çaksın da 1 tane diskalifiye olsun.![]()
Olur valla.Çok beklersin.Ama Akın'a çakıpğ diskalifiye olsa süper olur.
![]()
Olur valla.Bre melun Akın Turabi'yi durdurmasa belki de adamın diskalifiye olacaktı.
![]()
Turbo Bu Akının Yılan oldugunu 10 dakkada çözdü bunuda çözer berna gibi gitmezde gider ayak akınada çakar bitaneBelki Gökhan diskalifiye olurdu Turabi vurmazdıda Gökhan'ı düşünmüştür Akın melunu kesin.![]()
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] takımı düşündü bence şimdi olur da Turabi diskalifiye olursa sıkıntı olabilir gönüllüler için.Belki Gökhan diskalifiye olurdu Turabi vurmazdıda Gökhan'ı düşünmüştür Akın melunu kesin.![]()