Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turabi varya kendi etti kendi buldu

[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]​
Ne yaptı ya söyleyin ?

Öylemi evet gündüz bişeyler diyodu Gökhan'a @sokak sanati işte oda görmüştür herhalde gerçek yüzünü Turbo'nun
O melun bir bahane bulup turbosunu savunur yine ama biz haddini bildiririz elbet.
Gökhan'a ikinci el delikanlı diyordu Turabi'nin yaptığı delikanlılığın neresine sığıyor adam gibi sevinmesini bilsin.

Hemen de Turabici olmuş.
Bi aralar adamın her hareketi ofsayt diyordun.

Yalnız ben sadece tahmin yaptım Turabiciyim demedim.

turabi varya kendi etti kendi buldu

[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
Ne yaptı ya söyleyin ?

el hareketi yaptı ama ayıp yani gerçekten ,acun sinirlendi buna
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]

@sokak sanati sen ne yüzle hala turabiyi savunuyorsun

Abi Tolga'nın 3. olduğu smste Turabi'nin oyları düşmez bence millet yarışmaya heyecan katmanlara oy veriyor ya da Acun bişeyler yapıyor.

el hareketi yaptı ama ayıp yani gerçekten ,acun sinirlendi buna
Ne el hareketi yahu bayrağı apış arasına alıp break dance yaptı adam el hareketine bu kadar tepki gösterir miyiz sence? @GreatOttoman

abi yapma , sen ağır abisin , sana yapsa sen çıldırırdın resmen

sokak santi korkuyor bence, turabi nasıl korktuysa
😱 Yok artık sana yapsa kafa göz dalardın.
Nihat doğanın Tarafgirlik damari dediği sen misin ))) Gökhan survivorda olması hata )))

Sahneyi izlemedim daha yeni eve geldim zaten.

Maksat Gökhani sevmedigimi göstermek.

Abi Tolga'nın 3. olduğu smste Turabi'nin oyları düşmez bence millet yarışmaya heyecan katmanlara oy veriyor ya da Acun bişeyler yapıyor.
Turabinin oyları düşer , facebook survivor türkiye sayfasına bak görürsün

yok artık 😱 ADALET

HER AYRINTIYI ANLATMAYA GEREK YOK

Adam Turabici ama görsün tuttuğu adamın gerçek yüzünü.

@Bully Gökhan çok itici geliyor bana onun haklı olmasına tahammül edemem.
Adam Survivor'ın sicili en temiz adamı öyle söylim kimseyle gereksiz tartışmalara girmiyor girdiğinde de haklı çıkıyor hindistan cevizi olayında gördük.
Çok da efendi birisi. Nesini itici buluyorsunuz? @Yakamoz-Asi

Adam Turabici ama görsün tuttuğu adamın gerçek yüzünü.

bu işten @sokak sanati zararlı çıktı

bence bizi kızdırmak için yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...