Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halal olsun sana Ömer Abim.
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] candır.Zaten Müge'ninde en yakın kankisi.

Akın Sinsidir içten pazarlıklıdır bilindiği üzere.
Tolga zaten oynamaya gelmiş.baktı ekrandan uzak bari şurada oynayyyım deyipte gelmiş gibi.

Niye bu kadar tag yapmaya çalıştın.

Neye göre ikinci el arkadaşım?

Bu akşam çok net göreceksin neye göre olduğunu.

Yav he he.

Sana Yaw he he asıl.
[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] 'i savuarak ciddi anlamda güven sıkıntısı oluşturdun ne yapsan yeridir senin artık.

Umarım [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] Akın'ı eleyince ünlülere geçmezsin.

Turabi bence son oyunlarda [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] e baya yenildiği için sinirlenip delikanlılık taslıyor.
Ayrıca Turabi'nin çapı ne ki [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] ı elesin?

Turabi bence son oyunlarda [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] e baya yenildiği için sinirlenip delikanlılık taslıyor.
Ayrıca Turabi'nin çapı ne ki [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] ı elesin?

İlk laf atmayı [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] yapıyor farkındaysan.

bence [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] kazandı sonra normal sevinç hareketlerini yaptı ve Gökhan'da hadsizleşip çirkefleşti ve laf attı.Çok büyük bir şey aramayın olayın altında.

Akın'ı karıştırmayalım şimdi.
ben başlatmış olsamda.

Fragman yanıltıcı bence görelim bakalım ama fitili Turabi ateşlemiştir bence.
Hareketlerini karşı takımdaki adamın gözüne soka soka yaparsa adamın sinirlenmesi normal. [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]

Evet akın çok iyi ama il önce tırmanmada var dengede önemli Duygu severmi duygu suda yüzemiyoki suya yan girip burnunu tutuyo Ahmet bir ara dedi ya boğulacan zannetim suda
normalde kızardım ama bir gülme geldi nedense

[B]@Mr.At[/B] GENEL YORUMU

Tolga+Turabi+Yiğit+Akın+Sahra=Bir adam etmez.Hepsi birbirinden sinsi,arkadan konuşan yüzsüzler.

#survivormügoş
[HASHTAG]#survivorahmet[/HASHTAG] #survivorgökhan [HASHTAG]#survivormerve[/HASHTAG]

Not: Serenay başarılı bi yarışmacı ama Finale kalacak kişilerden değil.
Not 2: Son 5'te Akın-Turbo Ahmet-Gökhan-Merve olur.Merve o zaman ki oyunlarda iyi olursa son 4'te kalır.
Not 3
uygu=Sahra bi işe yaramazlar.İlk kaybedecekleri dokunulmazlıkta yazılacak iki isim.3 Sahra 3 Duygu.Turbo da smsten 1. çıkar akın veya yiğidi der,duygu veya sahradan kurtuluruz.

@sokak sanati @Bully @ABAY_06

İlgilenmiyorum o at kafalının yorumlarıyla facebook'ta Ahmet'i savunup sinirimi bozuyor.
Ahmet finale falan kalamaz ama son 5'e kalabilir bi ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...