Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar asla aptal değildir. Tolga ve tutabilir akını sevmiyor çünkü onlar sürekli hak ihlali yapıyor akinda eline koz geçtiği için pat pat ortaya döküyor ondan sevilmiyor akın.

İnsanlar asla aptal değildir. Tolga ve tutabilir akını sevmiyor çünkü onlar sürekli hak ihlali yapıyor akinda eline koz geçtiği için pat pat ortaya döküyor ondan sevilmiyor akın.
Akın sesini çıkarmasa sevilecek diyorsun yani ki bu aralar sevilmeye başladı zaten baya.

Tolga yerine İsmail giderse ünlüler kaybetmiş olur.

Başlarda ben de ilk İsmail gitsin diyordum ama oyunlardaki performansı gittikçe arttı. Son zamanlarda Gökhan'dan sonra en iyi 2. isim bence. Ahmet Dursun iyi başlamıştı, şuan yokları oynuyor.

Ünlülerden son 4'e Gökhan ve Merve kalır, gönüllülerde de Akın ve Turabi en yakın isimler gözüküyor.

Akın oyunlardaki performansı baya düştü ünlüler adasında böyle değildi @Bully
@sokak sanati senin Turbo fragmanda Gökhan'la kapışıyodu 😱 Dün akşam Tolganın gerçek yüzü çıktı ortaya neler yaomadıki adam Yiğit bile patladı bacağını tutuyo sonra gidip Gökahndan özür diliyo ben yedim diyo saymakla bitmez
Ünlülerden Ahmet'in performansı düştü Merve süper zaten İsmail iyi kötü değil Gökhan baya performansını arttırdı çok iyi yarışıyor Sero 'nun Duyguya yenilmesine şaşırdım 😱

müge,sahra ve gökhan dışındakilere katılmıyorum

gelelim akşamki bölüme,ödül oyununu ünlüler kazandı 10-7 ve gönüllülerden daha akıllı oldukları ortaya çıktı 😛 turabi diyodu ya biz daha güçlüyüz alın size ünlülerde daha akıllı sizden akıllı olmak çok daha önemli hepsi çok iyidi helal olsun,dokunulmazlığı kıl payı gönüllüler kazandı 😡 merve ve gökhan ellerinden geleni yaptılar ve tüm sayılarını aldılar her zaman olduğu gibi serenay maalesef kötüydü,tolga 1 sayı alabildi pek iyi değildi,ahmet şu baştaki ilk oyunu alsaydı ünlüler kazanmış olacaktı ah be kıl payı kaçtı,ada konseyine gelirsek imsail ve tolga çıktı oylarda sms te kim 1.olur söylemek çok zor ama ismailin gideceği belli oldu

Yani pek kazanamıyor yaa.
duygu ile turbi iyi anlaşıyor
aynı takımdayız sen hala duygu ile kazandı diyorsun

sadece 3 kişiye mi katıldın iyice oku

Sero 'nun Duyguya yenilmesine şaşırdım 😱
ben seni sero yapıcam görüceksin
😡

duygu ile turbi iyi anlaşıyor
aynı takımdayız sen hala duygu ile kazandı diyorsun

sadece 3 kişiye mi katıldın iyice oku

ben seni sero yapıcam görüceksin
😡
Sero böyle giderse gidici

Bu arada dün kim çıktı Sms son reklam girince kapattım

Ödül oyunu neymiş öyle yaw.

7 sayı almış gönüllüler 3 turai 3 yiğit aldı 1 tanesinide kim aldıysa Allah razı olsun.

Çok vasattılar.Kızlar 1-2 oyun alaydı keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...