Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istediğin şeyleri yazınca bir gülümseme geldi , hayret :D

inş , duygu ile akın şuan nötr , ne iyiler ne kötüler :D böyle iyi şuan
Duygu Tolga'ya sinirlenmişti dünkü oyunda iyi. :D Akın'la arasını düzeltmesini isterim zor da olsa. :D [HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG]

gönüllüler:

yiğit:
akın tarafından tolga'ya karşı yanlış dolduruluyor kendisi, çok o konulara girmezse en ideal favori kendisi yarışmada. sakin, efendi, yapıcı, gayet de düzgün bir karakter. akın'ın gelmesi aslında kendisi için bir dezavantaja da dönüşebilir mevzular çok akın turabi zıtlaşması şeklinde ilerlerse ama az kişi kaldıkları için bu saatten sonra favoriliğini pek kaybedeceğini de sanmıyorum.

akın: kesinlikle fazla hesaplı davranıyor yer yer, bazen de hırsına veya sinirine yenik düşüyor ama finali görebilirse belki seyirciyi yakalayabilir. ünlüler adasında yüzüne gülen merve ve ahmet'in ettiği lafları hak ediyor değil ama, tolga'nın garezini anlarım da hadi! ayrıca çok sorunlu bir insan olduğu için değil de kader ve rekabet nedeniyle diğer adaya gönderiliyor çünkü güçlü bir adam.

turabi: arıza ama renkli bir karakter. kadınlara asla falso yapmaz, erkeklere asla dost olmaz. değişik biri ama cahil ve yanlış bir üsluba sahip. erkek olsam ve adada bunla yaşasam sürekli diken üstünde olurdum. bro, kardeş falan dediklerinin arkasından it, kaypak, yılan deme özelliği var.

duygu: en sevdiğim kadın yarışmacı diyebilirim. kesinlikle doğal ve çok iyi bir kız. survivor genelde ufak tefek ve zayıf insanların başarı gösterdiği bir yarışma, bu hep böyle oldu, 1.90 boyuyla tüm parkurlarda dezavantajlı ama bir yandan da çok güçlü bir kız. karşı adaya akın'la değil de başkasıyla beraber geçseydi kesin yiğit'le iyi olurdu ama akın'ın varlığı buna engel, bu yüzden turabi'nin daha çok yanında olacaktır. sahra'yla ilgili söylediklerinin altına imzamı atarım.

müge: zararsız, güzel, tatlı, iyi bir kız, hoş bir kız, boş bir kız. yarışma sonrasında bir kaç dizide yeri vardır sanırım. :D

sahra: karakter olarak turabi gibi ama turabi gibi renkli bir karakter değil. pek şansı yok, iyi yarışıyor ama o kadar benmerkezli ki kendinden başka herhangi bir insanı anlama şansı var mı bilemiyorum, ya da kendince antipati kraliçesi olup ünlü olma peşinde mi bunu da anlamadım.

ünlüler:

tolga: çok boş görünüyor ama adam boş değil rıza baba. haklı olduğu konular var, hatta rahat bir tip olmasa diğer ünlüler ona cephe alınca baya arızaya bağlayabilirdi ama tepkileri fazla rahat biri olduğu için daha çok şovenist göründü. iyi biri, doğal bir adam, sabırlı ve efendi de sayılır. bazı gıcık yönleri var ama severim yine de kendisini. tatlı bir insan.

serenay: çok boş görünüp derin olan insanlar vardır, onlardan sanırım. kesinlikle minik bir erkek fatma gibi ama bir yandan da hanım hanımcık, iyi bir kız. çok güzel ben seviyorum kendisini, gayet de iyi yarışıyor, pek de sevimli minnak.

merve: ben anlamadım şimdi, akın sinsi de akın o adadayken tolga'ya her fırsatta saran merve ve akın'a gık demeyen merve, akın gidince tar tar konuşuyor diye mi samimi oldu? başarılı bir yarışmacı ama sevemedim hiç kendisini. bence akın'dan bile daha hesaplı ve hırslı ilerleyen biri, bazı tavırları gerçekten sevimsiz. olimpiyatlarda desteklerim ama survivor'da cık.

ahmet: merve için söylediklerim bunun için de geçerli ama bir de artısı var. ne olursa olsun bir kadınla asla o ses tonuyla konuşulmaz ahmet efendi!

ismail: empatik değil , dedikoducu , fitne fesat , bazen oyunlarda iyi yarışsa da genel olarak pek iyi değil.

gökhan: çok düzgün, efendi ve iyi bir insan. tolga'yla yaşadığı sorunda belki de tek haklı tarafları olan gökhan'dı gördüğüm kadarıyla, genel olarak da seviyeli ve dikkatimi çekecek ölçüde kesinlikle arkadan konuşmamaya çok özen gösteren bir insan, iyi biri. bazı oyunlarda uçuyor, bazı oyunlarda iyi değil.

@Bully @sokak sanati @ABAY_06 @HachiKo @Maskeli Fedai , ne diyorsunuz ? :D

Son düzenleme:
gönüllüler:

yiğit: akın tarafından tolga'ya karşı yanlış dolduruluyor kendisi, çok o konulara girmezse en ideal favori kendisi yarışmada. sakin, efendi, yapıcı, gayet de düzgün bir karakter. akın'ın gelmesi aslında kendisi için bir dezavantaja da dönüşebilir mevzular çok akın turabi zıtlaşması şeklinde ilerlerse ama az kişi kaldıkları için bu saatten sonra favoriliğini pek kaybedeceğini de sanmıyorum.

akın: kesinlikle fazla hesaplı davranıyor yer yer, bazen de hırsına veya sinirine yenik düşüyor ama finali görebilirse belki seyirciyi yakalayabilir. ünlüler adasında yüzüne gülen merve ve ahmet'in ettiği lafları hak ediyor değil ama, tolga'nın garezini anlarım da hadi! ayrıca çok sorunlu bir insan olduğu için değil de kader ve rekabet nedeniyle diğer adaya gönderiliyor çünkü güçlü bir adam.

turabi: arıza ama renkli bir karakter. kadınlara asla falso yapmaz, erkeklere asla dost olmaz. değişik biri ama cahil ve yanlış bir üsluba sahip. erkek olsam ve adada bunla yaşasam sürekli diken üstünde olurdum. bro, kardeş falan dediklerinin arkasından it, kaypak, yılan deme özelliği var.

duygu: en sevdiğim kadın yarışmacı diyebilirim. kesinlikle doğal ve çok iyi bir kız. survivor genelde ufak tefek ve zayıf insanların başarı gösterdiği bir yarışma, bu hep böyle oldu, 1.90 boyuyla tüm parkurlarda dezavantajlı ama bir yandan da çok güçlü bir kız. karşı adaya akın'la değil de başkasıyla beraber geçseydi kesin yiğit'le iyi olurdu ama akın'ın varlığı buna engel, bu yüzden turabi'nin daha çok yanında olacaktır. sahra'yla ilgili söylediklerinin altına imzamı atarım.

müge: zararsız, güzel, tatlı, iyi bir kız, hoş bir kız, boş bir kız. yarışma sonrasında bir kaç dizide yeri vardır sanırım. :D

sahra: karakter olarak turabi gibi ama turabi gibi renkli bir karakter değil. pek şansı yok, iyi yarışıyor ama o kadar benmerkezli ki kendinden başka herhangi bir insanı anlama şansı var mı bilemiyorum, ya da kendince antipati kraliçesi olup ünlü olma peşinde mi bunu da anlamadım.

@Bully @sokak sanati @ABAY_06 @HachiKo @Maskeli Fedai , ne diyorsunuz ? :D
Eline sağlık. :D Şimdi uzun uzun yorumlayamam yeni bölüm başlıyor. Şu uzun yorumunu günün daha erken saatlerinde yapsaydın ya. :D

Birazdan [HASHTAG]#survivorheyecani[/HASHTAG] başlıyor! [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG]

Akın'dan hiç beklediğim durum değil.Bağırır hatta kesici aletler adadan kaldırılsın bence.2. Packal Nihat olayı yolda.

Eee ne demiş orada Akın söylemedin.:D [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

Bu arada @Harunnn60 bizi @xemrexxx sandı galiba. 'sss' 'melun' lafları gibi kısa bekliyor bizden.:F
ben yaparım .ss [HASHTAG]#forevertolgakarel[/HASHTAG]

Ünlüler 6-4 önde. :( Yiğit'in son yaptığı nasıl yanlış oldu anlamadım. (b) Akın ilk oyunda şanssızlık yaşadı 2.yi aldı. Turabi iyi oynuyor. Sahra çok kötü bu oyunda maalesef. :( Atağa geçmeli [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]. :( [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]

Abi gıcık oluyorum şu ünlülere lan daha düne kadar ağam paşam dedikleri Akın'a laf atıyorlar bide laf söylüyorlar sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık.Merve tek başına oynuyor valla ya çok güçlü bir yarışmacı hem de iyi gazlayıp iyi taktik veriyor ama bakalım inşallah kazanır gönüllüler özellikle şu dokunulmazlığı.

Abi gıcık oluyorum şu ünlülere lan daha düne kadar ağam paşam dedikleri Akın'a laf atıyorlar bide laf söylüyorlar sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık.Merve tek başına oynuyor valla ya çok güçlü bir yarışmacı hem de iyi gazlayıp iyi taktik veriyor ama bakalım inşallah kazanır gönüllüler özellikle şu dokunulmazlığı.
Ruh ikizim. :bhr:

Bu oyunda ünlülerin. :Z

Budur! 😎

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...