Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi Akın'ı güçlü ve kendine rakip olarak gördüğü için karşı adaya gönderdi. Sonra Akın ünlülerde başarılı oldu ve Tolga tarafından da çekilemedi. Ünlüler adanın en güçlüsünü tekrar yollayarak baya aptallık yaptılar gerçekten saolsunlar. :)))
İnsanlar asla aptal değildir. Tolga ve tutabilir akını sevmiyor çünkü onlar sürekli hak ihlali yapıyor akinda eline koz geçtiği için pat pat ortaya döküyor ondan sevilmiyor akın.

İnsanlar asla aptal değildir. Tolga ve tutabilir akını sevmiyor çünkü onlar sürekli hak ihlali yapıyor akinda eline koz geçtiği için pat pat ortaya döküyor ondan sevilmiyor akın.
Akın sesini çıkarmasa sevilecek diyorsun yani ki bu aralar sevilmeye başladı zaten baya. :)

Tolga yerine İsmail giderse ünlüler kaybetmiş olur.

Başlarda ben de ilk İsmail gitsin diyordum ama oyunlardaki performansı gittikçe arttı. Son zamanlarda Gökhan'dan sonra en iyi 2. isim bence. Ahmet Dursun iyi başlamıştı, şuan yokları oynuyor.

Ünlülerden son 4'e Gökhan ve Merve kalır, gönüllülerde de Akın ve Turabi en yakın isimler gözüküyor.

Akın oyunlardaki performansı baya düştü ünlüler adasında böyle değildi @Bully (b) @sokak sanati senin Turbo fragmanda Gökhan'la kapışıyodu 😱 Dün akşam Tolganın gerçek yüzü çıktı ortaya neler yaomadıki adam Yiğit bile patladı bacağını tutuyo sonra gidip Gökahndan özür diliyo ben yedim diyo saymakla bitmez :) Ünlülerden Ahmet'in performansı düştü Merve süper zaten İsmail iyi kötü değil Gökhan baya performansını arttırdı çok iyi yarışıyor Sero 'nun Duyguya yenilmesine şaşırdım 😱

gönüllüler:

yiğit:
akın tarafından tolga'ya karşı yanlış dolduruluyor kendisi, çok o konulara girmezse en ideal favori kendisi yarışmada. sakin, efendi, yapıcı, gayet de düzgün bir karakter. akın'ın gelmesi aslında kendisi için bir dezavantaja da dönüşebilir mevzular çok akın turabi zıtlaşması şeklinde ilerlerse ama az kişi kaldıkları için bu saatten sonra favoriliğini pek kaybedeceğini de sanmıyorum.

akın: kesinlikle fazla hesaplı davranıyor yer yer, bazen de hırsına veya sinirine yenik düşüyor ama finali görebilirse belki seyirciyi yakalayabilir. ünlüler adasında yüzüne gülen merve ve ahmet'in ettiği lafları hak ediyor değil ama, tolga'nın garezini anlarım da hadi! ayrıca çok sorunlu bir insan olduğu için değil de kader ve rekabet nedeniyle diğer adaya gönderiliyor çünkü güçlü bir adam.

turabi: arıza ama renkli bir karakter. kadınlara asla falso yapmaz, erkeklere asla dost olmaz. değişik biri ama cahil ve yanlış bir üsluba sahip. erkek olsam ve adada bunla yaşasam sürekli diken üstünde olurdum. bro, kardeş falan dediklerinin arkasından it, kaypak, yılan deme özelliği var.

duygu: en sevdiğim kadın yarışmacı diyebilirim. kesinlikle doğal ve çok iyi bir kız. survivor genelde ufak tefek ve zayıf insanların başarı gösterdiği bir yarışma, bu hep böyle oldu, 1.90 boyuyla tüm parkurlarda dezavantajlı ama bir yandan da çok güçlü bir kız. karşı adaya akın'la değil de başkasıyla beraber geçseydi kesin yiğit'le iyi olurdu ama akın'ın varlığı buna engel, bu yüzden turabi'nin daha çok yanında olacaktır. sahra'yla ilgili söylediklerinin altına imzamı atarım.

müge: zararsız, güzel, tatlı, iyi bir kız, hoş bir kız, boş bir kız. yarışma sonrasında bir kaç dizide yeri vardır sanırım. :D

sahra: karakter olarak turabi gibi ama turabi gibi renkli bir karakter değil. pek şansı yok, iyi yarışıyor ama o kadar benmerkezli ki kendinden başka herhangi bir insanı anlama şansı var mı bilemiyorum, ya da kendince antipati kraliçesi olup ünlü olma peşinde mi bunu da anlamadım.

ünlüler:

tolga: çok boş görünüyor ama adam boş değil rıza baba. haklı olduğu konular var, hatta rahat bir tip olmasa diğer ünlüler ona cephe alınca baya arızaya bağlayabilirdi ama tepkileri fazla rahat biri olduğu için daha çok şovenist göründü. iyi biri, doğal bir adam, sabırlı ve efendi de sayılır. bazı gıcık yönleri var ama severim yine de kendisini. tatlı bir insan.

serenay: çok boş görünüp derin olan insanlar vardır, onlardan sanırım. kesinlikle minik bir erkek fatma gibi ama bir yandan da hanım hanımcık, iyi bir kız. çok güzel ben seviyorum kendisini, gayet de iyi yarışıyor, pek de sevimli minnak.

merve: ben anlamadım şimdi, akın sinsi de akın o adadayken tolga'ya her fırsatta saran merve ve akın'a gık demeyen merve, akın gidince tar tar konuşuyor diye mi samimi oldu? başarılı bir yarışmacı ama sevemedim hiç kendisini. bence akın'dan bile daha hesaplı ve hırslı ilerleyen biri, bazı tavırları gerçekten sevimsiz. olimpiyatlarda desteklerim ama survivor'da cık.

ahmet: merve için söylediklerim bunun için de geçerli ama bir de artısı var. ne olursa olsun bir kadınla asla o ses tonuyla konuşulmaz ahmet efendi!

ismail: empatik değil , dedikoducu , fitne fesat , bazen oyunlarda iyi yarışsa da genel olarak pek iyi değil.

gökhan: çok düzgün, efendi ve iyi bir insan. tolga'yla yaşadığı sorunda belki de tek haklı tarafları olan gökhan'dı gördüğüm kadarıyla, genel olarak da seviyeli ve dikkatimi çekecek ölçüde kesinlikle arkadan konuşmamaya çok özen gösteren bir insan, iyi biri. bazı oyunlarda uçuyor, bazı oyunlarda iyi değil.

@Bully @sokak sanati @ABAY_06 @HachiKo @Maskeli Fedai , ne diyorsunuz ? :D
müge,sahra ve gökhan dışındakilere katılmıyorum :D

gelelim akşamki bölüme,ödül oyununu ünlüler kazandı 10-7 ve gönüllülerden daha akıllı oldukları ortaya çıktı 😛 turabi diyodu ya biz daha güçlüyüz alın size ünlülerde daha akıllı sizden akıllı olmak çok daha önemli hepsi çok iyidi helal olsun,dokunulmazlığı kıl payı gönüllüler kazandı 😡 merve ve gökhan ellerinden geleni yaptılar ve tüm sayılarını aldılar her zaman olduğu gibi serenay maalesef kötüydü,tolga 1 sayı alabildi pek iyi değildi,ahmet şu baştaki ilk oyunu alsaydı ünlüler kazanmış olacaktı ah be kıl payı kaçtı,ada konseyine gelirsek imsail ve tolga çıktı oylarda sms te kim 1.olur söylemek çok zor ama ismailin gideceği belli oldu

Yani pek kazanamıyor yaa.:A
duygu ile turbi iyi anlaşıyor :Daynı takımdayız sen hala duygu ile kazandı diyorsun :D

müge,sahra ve gökhan dışındakilere katılmıyorum :D

gelelim akşamki bölüme,ödül oyununu ünlüler kazandı 10-7 ve gönüllülerden daha akıllı oldukları ortaya çıktı 😛 turabi diyodu ya biz daha güçlüyüz alın size ünlülerde daha akıllı sizden akıllı olmak çok daha önemli hepsi çok iyidi helal olsun,dokunulmazlığı kıl payı gönüllüler kazandı 😡 merve ve gökhan ellerinden geleni yaptılar ve tüm sayılarını aldılar her zaman olduğu gibi serenay maalesef kötüydü,tolga 1 sayı alabildi pek iyi değildi,ahmet şu baştaki ilk oyunu alsaydı ünlüler kazanmış olacaktı ah be kıl payı kaçtı,ada konseyine gelirsek imsail ve tolga çıktı oylarda sms te kim 1.olur söylemek çok zor ama ismailin gideceği belli oldu
sadece 3 kişiye mi katıldın iyice oku :D

Sero 'nun Duyguya yenilmesine şaşırdım 😱
ben seni sero yapıcam görüceksin :A 😡

duygu ile turbi iyi anlaşıyor :Daynı takımdayız sen hala duygu ile kazandı diyorsun :D

sadece 3 kişiye mi katıldın iyice oku :D

ben seni sero yapıcam görüceksin :A 😡
Sero böyle giderse gidici :A

Bu arada dün kim çıktı Sms son reklam girince kapattım (b)

Ödül oyunu neymiş öyle yaw.:(

7 sayı almış gönüllüler 3 turai 3 yiğit aldı 1 tanesinide kim aldıysa Allah razı olsun.:F
Çok vasattılar.Kızlar 1-2 oyun alaydı keşke.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...