Hazem
Favori Üye
iyi yapıyoTolga yalan söylüyor aradaki fark bu.
Yiğit düşmediği halde düştü diyor.Tekrar izle yarışmayı lütfen.
Ayrıca bu akşamkş bölümde Tolga Yiğit'in bacağından tutuyor.@Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @Harunnn60
iyi yapıyoTolga yalan söylüyor aradaki fark bu.
Yiğit düşmediği halde düştü diyor.Tekrar izle yarışmayı lütfen.
Ayrıca bu akşamkş bölümde Tolga Yiğit'in bacağından tutuyor.@Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @Harunnn60
Duygu Tolga'ya sinirlenmişti dünkü oyunda iyi.istediğin şeyleri yazınca bir gülümseme geldi , hayret
inş , duygu ile akın şuan nötr , ne iyiler ne kötülerböyle iyi şuan
Çirkef melun işte.Neyse Tolga oynuyorsa iyi yapamayınca hemen sakatlanıyor zaten.
Hiç sevmiyorum o kızı Akın'a laf edip duruyor.[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] dün nasılda yıkandıktan ve masaj yaptıktan sonra nasıl güzelleşti öyle demi
@sokak sanati @Bully
Gerçeği söylüyorHiç sevmiyorum o kızı Akın'a laf edip duruyor.
Tolga top atma oyunu olmadığı sürece bir halt yapamaz.İnşallah inşallah.Umarım oyundan atılır yada atılmasın yavaş yavaş yenilsinler.
Melaune işte.Gerçeği söylüyor
Melaune senin MügendirTolga top atma oyunu olmadığı sürece bir halt yapamaz.İsmail daha zorlu rakip ondan Tolga oynasın da görsün gününü.[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]
Melaune işte.
Eline sağlık.gönüllüler:
yiğit: akın tarafından tolga'ya karşı yanlış dolduruluyor kendisi, çok o konulara girmezse en ideal favori kendisi yarışmada. sakin, efendi, yapıcı, gayet de düzgün bir karakter. akın'ın gelmesi aslında kendisi için bir dezavantaja da dönüşebilir mevzular çok akın turabi zıtlaşması şeklinde ilerlerse ama az kişi kaldıkları için bu saatten sonra favoriliğini pek kaybedeceğini de sanmıyorum.
akın: kesinlikle fazla hesaplı davranıyor yer yer, bazen de hırsına veya sinirine yenik düşüyor ama finali görebilirse belki seyirciyi yakalayabilir. ünlüler adasında yüzüne gülen merve ve ahmet'in ettiği lafları hak ediyor değil ama, tolga'nın garezini anlarım da hadi! ayrıca çok sorunlu bir insan olduğu için değil de kader ve rekabet nedeniyle diğer adaya gönderiliyor çünkü güçlü bir adam.
turabi: arıza ama renkli bir karakter. kadınlara asla falso yapmaz, erkeklere asla dost olmaz. değişik biri ama cahil ve yanlış bir üsluba sahip. erkek olsam ve adada bunla yaşasam sürekli diken üstünde olurdum. bro, kardeş falan dediklerinin arkasından it, kaypak, yılan deme özelliği var.
duygu: en sevdiğim kadın yarışmacı diyebilirim. kesinlikle doğal ve çok iyi bir kız. survivor genelde ufak tefek ve zayıf insanların başarı gösterdiği bir yarışma, bu hep böyle oldu, 1.90 boyuyla tüm parkurlarda dezavantajlı ama bir yandan da çok güçlü bir kız. karşı adaya akın'la değil de başkasıyla beraber geçseydi kesin yiğit'le iyi olurdu ama akın'ın varlığı buna engel, bu yüzden turabi'nin daha çok yanında olacaktır. sahra'yla ilgili söylediklerinin altına imzamı atarım.
müge: zararsız, güzel, tatlı, iyi bir kız, hoş bir kız, boş bir kız. yarışma sonrasında bir kaç dizide yeri vardır sanırım.
sahra: karakter olarak turabi gibi ama turabi gibi renkli bir karakter değil. pek şansı yok, iyi yarışıyor ama o kadar benmerkezli ki kendinden başka herhangi bir insanı anlama şansı var mı bilemiyorum, ya da kendince antipati kraliçesi olup ünlü olma peşinde mi bunu da anlamadım.
@Bully @sokak sanati @ABAY_06 @HachiKo @Maskeli Fedai , ne diyorsunuz ?
bir ara iyice okursunuzEline sağlık.Şimdi uzun uzun yorumlayamam yeni bölüm başlıyor. Şu uzun yorumunu günün daha erken saatlerinde yapsaydın ya.
ben yaparım .ss [HASHTAG]#forevertolgakarel[/HASHTAG]Akın'dan hiç beklediğim durum değil.Bağırır hatta kesici aletler adadan kaldırılsın bence.2. Packal Nihat olayı yolda.
Eee ne demiş orada Akın söylemedin.[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
Bu arada @Harunnn60 bizi @xemrexxx sandı galiba. 'sss' 'melun' lafları gibi kısa bekliyor bizden.
Ruh ikizim.Abi gıcık oluyorum şu ünlülere lan daha düne kadar ağam paşam dedikleri Akın'a laf atıyorlar bide laf söylüyorlar sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık.Merve tek başına oynuyor valla ya çok güçlü bir yarışmacı hem de iyi gazlayıp iyi taktik veriyor ama bakalım inşallah kazanır gönüllüler özellikle şu dokunulmazlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?