Maskeli Fedai
Favori Üye
Aynı şekilde ben de Turabi'yi.İstemsizce oyunlarda Akını destekliyorum
Diğer soruya geçiyoruz:Bilmem çok düşündürücü ama bir sonuca çıkamadım cümleden o nedenle pas diyorum.
Ordaki herkes Turboyu Akın konusunda uyarıyorlarKimin tarafından.
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] için gönüllülere katlanacaz artıkAynı şekilde ben de Turabi'yi.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] için ölümüne [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG].
Ordaki herkes Turboyu Akın konusunda uyarıyorlar
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] için gönüllülere katlanacaz artık
Diğer soruya geçiyoruz:
Everest'e tırmanan ilk türk dağcı kimdir?
a)bülent ersoy
b)turabi çamkıran
c)halit ergenç
d)nasuh mahruki
e)bilmiyorum
hiçbişey çarpıtmıyorum bi kere turabinin yaptığı şeyleri görüyorum o yaptığı şeyler ünlülerin yaptığından çok daha kızdırıcı diyorum bi kez dahabenin olmaman güzel.Çünkü çarptırmıyorum buradada tek ben varım [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] fanı birde maskeli fedai var o nedenle burada böyle çarptırmazsak sevinirim.
İnşallah turbo o sinsinin oyunlarına gelmezHaklı oalrak.Çünkü haklılığını fazlasıyla kullanan biri.
Turabi'nin yaptıüını dediklerine takılmıyorum ben.hiçbişey çarpıtmıyorum bi kere turabinin yaptığı şeyleri görüyorum o yaptığı şeyler ünlülerin yaptığından çok daha kızdırıcı diyorum bi kez daha
#MilletinArkasındanKonuşupBenDelikanlıyımDiyenStriptizClublardaDansEdenAmaAynıZamandaÇokİyiKavgaEttiğiniSöyleyenKurabininSözlüktekiAnlamıOlanTurabi
Bugünkü oyunları [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] muhakkak kazanmalı.Ordaki herkes Turboyu Akın konusunda uyarıyorlar
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] için gönüllülere katlanacaz artık
sadece tolga demiyo öyle şeylerTurabi'nin yaptıüını dediklerine takılmıyorum ben.
Turabi ile Tolga'nın yaptıklarını bir tutuğuna takılıyorum.
sen tolgayı seviyorsun dimi ?sadece tolga demiyo öyle şeyleroyunda gönüllüler takımından kişilerde düştü falan diyo çok geride diyo ve sonra da turabi o aptalca hareketleriyle kızdırıyo,tolga bunları demiş çok mu helal olsun tolgaya
akın bir tansiyonunu normale döndürsün belkiBugünkü oyunları [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] muhakkak kazanmalı.[HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG]
sadece tolga demiyo öyle şeyleroyunda gönüllüler takımından kişilerde düştü falan diyo çok geride diyo ve sonra da turabi o aptalca hareketleriyle kızdırıyo,tolga bunları demiş çok mu helal olsun tolgaya
Dönmüştür herhalde [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] dokunulmazlığı kazandıracak bugün ünlüler de avucunu yalayacak.sen tolgayı seviyorsun dimi ?
akın bir tansiyonunu normale döndürsün belki
istediğin şeyleri yazınca bir gülümseme geldi , hayret
inş , duygu ile akın şuan nötr , ne iyiler ne kötülerDönmüştür herhalde [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] dokunulmazlığı kazandıracak bugün ünlüler de avucunu yalayacak.
Çirkef melun işte.Tolga yalan söylüyor aradaki fark bu.
Yiğit düşmediği halde düştü diyor.Tekrar izle yarışmayı lütfen.
Ayrıca bu akşamkş bölümde Tolga Yiğit'in bacağından tutuyor.@Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?