Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yukaridaki mesajdan Tolga'yi destekledigim anlasilmasin sakin, yarismadan öncede pek sevmedigim biri zaten Tolga. Gönüllülere gecmesi daha iyi oldu tabi, kendini göstersin, adam gibi.

O zaman ustalar kapışsın bakalım bu hafta ne olacak.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] vs [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'nin sonunda karşısına rakip çıkacak.Her ne kadar önceden yendiği bir rakip olsada.😉 Yiğit neydi öyle yaw.

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'nin sonunda karşısına rakip çıkacak.Her ne kadar önceden yendiği bir rakip olsada.😉 Yiğit neydi öyle yaw.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] Turabi karşısında 6-4 önde istatistiklerde minder oyununda da Turabi'yi denize dökmüştü.
Ayrıca çekiç oyununda da Yiğit'ten baya çekmişti Turabi.

[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] Turabi karşısında 6-4 önde istatistiklerde minder oyununda da Turabi'yi denize dökmüştü.
Ayrıca çekiç oyununda da Yiğit'ten baya çekmişti Turabi.

Yiğit'i bari savunma.
Adam fiyasko.
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ninde Akın'cıkı yerlere serdiklerini biliriz biz.
Aynı takımdayız niye böyle maziyi destin şimdi.
Ayrıca Turabi'nin kaybetmesine takım çok büyüke tkendi.

Sen "önceden de yendiği bir rakip olsa da" deyince bunu [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] a bir saldırı olarak algıladım ve cevap vereyim dedim.
Maziyi fazla deşmeye gerek yok önümüze bakalım. Akın'la Turabi birlik olup oyunları kazansınlar.

Aynen ben başlatmışım.

[HASHTAG]#turabiakin[/HASHTAG]

[HASHTAG]#turabiakin[/HASHTAG]. 😉 Güzel tartışıyorduk ama kaçmam gerek sonra devam ederiz.
Zaten 3 günümüz var yarın başlayacak olan bencede kaç.
(İyi üzerine gelicem.
)
[HASHTAG]#turabiakin[/HASHTAG] .

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...