- Reaksiyon puanı
- 59,886
- Puanı
- 1,060
Hayırlısı be gülüm.Zaten 3 günümüz var yarın başlayacak olan bencede kaç.(İyi üzerine gelicem.
)
[HASHTAG]#turabiakin[/HASHTAG] .![]()
O melun doğru tespitler yapıyor bazen.
Hayırlısı be gülüm.Zaten 3 günümüz var yarın başlayacak olan bencede kaç.(İyi üzerine gelicem.
)
[HASHTAG]#turabiakin[/HASHTAG] .![]()
O melun doğru tespitler yapıyor bazen.
ahmet dursunu ben seviyorum aynen
Adam her oyun kazandığında bilekligini öpüp kartal pençesi yapıyor.Ahmet Beşiktaş'lı sevilmezmi @sürgünüm![]()
ahmet dursunu ben seviyorum aynen![]()
Ahmet Beşiktaş'lı sevilmezmi @sürgünüm![]()
Ahmet'in pek bir sinsiliğini görmedim 😱Nasıl sinsilik yapıyor görüyorsundur inşallah.
Survivor burası Bjk falan dinlemeyiz biz.
Ayrıca bu kadar sinsiliğinden sonra içim kavrulsada tutmazdım onu.![]()
Ahmet'in pek bir sinsiliğini görmedim 😱
Farketmedim o zaman yanlış yapmıştırBu akşamki fragmanda Akın'ın arkasından nasıl konuşuyor izlemedin mi melunu.Allah'tan Akın'ın arkasından.
![]()
Bu akşamki fragmanda Akın'ın arkasından nasıl konuşuyor izlemedin mi melunu.Allah'tan Akın'ın arkasından.
![]()
hürrem öldüğüne göre sokak sanati ile anlaşmayı bozup [HASHTAG]#turab[/HASHTAG].. mı desemFarketmedim o zaman yanlış yapmıştırTurabi'de aynı sanki o çok masum
![]()
Sen izliyonmu Survivor'uhürrem öldüğüne göre sokak sanati ile anlaşmayı bozup [HASHTAG]#turab[/HASHTAG].. mı desem![]()
yok izlemiyomSen izliyonmu Survivor'uBozsan iyi olur
![]()
Aha bir Tolgacı @sokak sanati 😱yok izlemiyomyorumlardan takip ediyom
tolga karel favorim oldu hep my ile örnek veriyi
![]()
Gıcık bir tip pek haz almıyorum Tolga'dannoldu la![]()
Burada da anlaşamadık.yok izlemiyomyorumlardan takip ediyom
tolga karel favorim oldu hep my ile örnek veriyi
![]()
ne kadan güzelGıcık bir tip pek haz almıyorum Tolga'dan![]()
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ile ne anlaşıcam beBurada da anlaşamadık.Tolga Karel en nefret ettiğim kişi Survivor'da. Sonra da Merve ve Ahmet.
![]()
Çok güzelne kadan güzel![]()
Ahmet'den niye nefret ediyonBurada da anlaşamadık.Tolga Karel en nefret ettiğim kişi Survivor'da. Sonra da Merve ve Ahmet.
![]()
Şu konuyu kirletme bari madem izlemiyon hadi bye.[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ile ne anlaşıcam be![]()