- Reaksiyon puanı
- 59,896
- Puanı
- 1,060
Gelecem herhalde tüm elem kederimi akıtacağım bugün.my başlıyor konuya gelin melunlarilla [HASHTAG]#totossurvivorcilar[/HASHTAG] diye tag mı yapak .ss
Gelecem herhalde tüm elem kederimi akıtacağım bugün.my başlıyor konuya gelin melunlarilla [HASHTAG]#totossurvivorcilar[/HASHTAG] diye tag mı yapak .ss
iyi çabuk gel bana survivor konusunu kiletletmeGelecem herhalde tüm elem kederimi akıtacağım bugün.
Sen kimsin de bu konuyu kitletiyon adem burada bizim sözümüz geçer.iyi çabuk gel bana survivor konusunu kiletletme
my başlıyor konuya gelin melunlarilla [HASHTAG]#totossurvivorcilar[/HASHTAG] diye tag mı yapak .ss
çok kolay o iş merak etmeSen kimsin de bu konuyu kitletiyon adem burada bizim sözümüz geçer.
İnternetimde sorun vardı ondan giremedim
bırakın işi gücü [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] ya gelinBenle ne alaka yaparsan yap.Desteklerim.Ayrıca burada yapacak daha çok işimiz var.
bırakın işi gücü [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] ya gelin
dua et [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda günü yoksa seninle uğraşırdım gülümHe gülüm ondan.
Bugün kim kimle uğraşacak göreceğiz.dua et [HASHTAG]#ekraninenbuyukkarakterihurrem[/HASHTAG] e veda günü yoksa seninle uğraşırdım gülüm
seni anca [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] paklar.ssBugün kim kimle uğraşacak göreceğiz.[HASHTAG]#gulegulemenoteyze[/HASHTAG]
Deminden beri sövüyorum meluna.
Deminden beri sövüyorum meluna.Haklıymışsın gerçekten Ahmet hakkında. Madem öyle düşünüyordun söyleseydin ya Akın'ın yüzüne karşı. Akın her şeyi insanların yüzüne söylüyor diye suçlu oluyor. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsiahmetdursun[/HASHTAG]
Aynen ünlülerde tek ADAM [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] kaldı. Diğer hepsinin sinsilikleri açığa çıktı.Tam sövmelik melunun teki.
Cidden her bölüm sinir ediyor bu ünlüler seni.Ahmet Merve Serenay Tolga bir Gökhan kaldı.
Aynen ünlülerde tek ADAM [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] kaldı. Diğer hepsinin sinsilikleri açığa çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?