Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully fragmanı gördün mü.
Ahmet sdisisi neler diyor.
Deminden beri sövüyorum meluna.
Haklıymışsın gerçekten Ahmet hakkında. Madem öyle düşünüyordun söyleseydin ya Akın'ın yüzüne karşı. Akın her şeyi insanların yüzüne söylüyor diye suçlu oluyor. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsiahmetdursun[/HASHTAG]

Tam sövmelik melunun teki.

Cidden her bölüm sinir ediyor bu ünlüler seni.Ahmet Merve Serenay Tolga bir Gökhan kaldı.

Tam sövmelik melunun teki.

Cidden her bölüm sinir ediyor bu ünlüler seni.Ahmet Merve Serenay Tolga bir Gökhan kaldı.
Aynen ünlülerde tek ADAM [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] kaldı. Diğer hepsinin sinsilikleri açığa çıktı.

Aynen ünlülerde tek ADAM [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] kaldı. Diğer hepsinin sinsilikleri açığa çıktı.

Ahmet'in Duygu'ya yüklenmesinden anlamalıydın zaten ansıl içten pazarlıklı olduğıunu.Ben izliyorum Ahmet barakadı milleti izliyor çok değişlik bir ikiyüzlülük var adamda.

Turabi'ye oyun sonrası neler yapıyor yapıyor yaptıktab sıonra yapmadım diyor kaç kere yakaladım onu.Dokunulmazlık bizim olsun bu hafta.

Turabi her programda çok iyi kavga ettiğini,kavgacı bir tip olduğunu söylüyor.Adam olsa sürekli bunu gözümüze sokup durmaz.Milletin arkasından atıp tutup Yiğit'in adını yazarken it demişti.Onları Yiğit'in suratına niye söylemedi? O yüzden Turabi balondur balon kalıcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...