Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet'e de gıcık oldum Akın'ı Tolga'ya karşı savunması gerekirken Tolga'ya destek oldu resmen sözleriyle. [HASHTAG]#akinyigitturabi[/HASHTAG] o meluna dersini verecektir.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] #akınsaatci
İlk şamarı yerleştirdik zaten onlara.
İkincisinide indirir [HASHTAG]#akinturabiyigit[/HASHTAG] (Yiğit'i sonra at.
)

Ahmet dediğim gibi çok sinsi bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın derki Tolga ile nasıl anlaşmaya başladılar.

Akın gidince hepsinin gerçek yüzü teker teker ortaya çıkıyor. Mesela [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] ünlülerdeyken ona etmediği yalakalık kalmayan Merve o gidince hemen arkasından konuşmaya başladı.
Sahra'm ona oyunlarda gereken dersi verecek inşallah.
Tabii becerebilirse Duygu da.
[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsiahmetdursun[/HASHTAG] #ıkıyuzlumerveaydin

Yok artık Akın'ı melek yaptın sende.
İçten pazarlıklı olarak bilirdim ben Akın.Zaten ortalığı karıştıranda oymuş.Baksana 2 oyun kaybedildi ama hala toz pembe yaşıyor ünlüler.

Merve çok başarılı ve genelde doğru tesbit yapıyor.Sahra melununun ona ders verme ihtimali çok çok çok düşük.
Sahra'yı zaten takım iyice dışlıyor.
Ahmet Dursun'a böyle dediğimde sende herkese sinsi diyorsun diyordun.
Bugün 2. kez haklı çıktım.

Bu arada Kurt Seyit iyice düşüyor Acaba Acun takviyesi gelir mi Salı'ya.

Zaman daralıyo Survivor için Salı olabilir

Akın melek değil ama ünlüler adasındaki en düzgün insandı. Merve'yle de hiçbir problemi yoktu Akın severdi Merve'yi. Merve arkasından konuşarak gözümden düştü. Ünlüler haftasonu üst üste kaybedince kavgalara başlarlar.
Ahmet saracak yer bulamadı da ondan olmadı kavgalar. İsmail Baki'ye Duygu'ya kızdığı kadar kızamadı tabii.

Kurt Seyit sezon sonuna kadar devam eder gibi.
Star Ay Yapım faktörü yüzünden diziyi silip atamaz öyle kolay kolay.

Duygu Bal çok iyi performans gösterdi diyenler yanılıyor bence.En son oyun güç oyunuydu zaten Duygu güç gerektiren oyunlarda iyi bir performans gösteriyordu ünlülerde asıl önemli olan hız gerektiren parkurlar onlarda yine kötü bir performans sergiler bence.

Merve biraz durum değerlendirmesi yaptı ama evet yakışmadı.
Üst üste daha ne kadar kaybederler belirsiz.Parkur oyunalrı olsa şansları daha artar gibi.
Ahmet sinsisi bulur birini.İsmail2i mi harcar Tolga'ya mı sarar tekrar bilemedim.

3 gün az geliyor gerçekten
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG]

başka tok olduğu zamanlar da oldu ama kötü performans sergiledi

O sıralar çok kötüydü hatta en iyi 3. olmuştu sonra 7.liğe geriledi bir çok oyun kaybedilip aç kalındığı için.
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] iyi bak 2 oyunda direk ilk 5'e yükseldi neden moral yükseldi çünkü.

Turabi Akın Yiğit bu üçlü sayesinde gönüllüler oy kaybetmez
@sokak sanati sana da teşekkürler ben yokken iyi savunmuşsun Turboyu

Nerlerdesin sen yaa.
İmanı gevretti bu melunlar.
Ama [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] fanlarını daha tanımoyrlar.

valla ne dersen de bana göre herşey bahane

"Akin biri ile tartistiginda herseyi yuzune soyluyo ve bir daha onla konusmamayi samimi olmamayi karar veriyo ayni Tolga ve Duyguya yaptigi gibi, bazilari gibi (Tolga- Turabi) arkasindan konusmuyor, Tolga susuyo kendini magdur zavalli gosterip, arkadan kameralara konusuyo, Turabi yuzune iyi konusuyo, arkamadan konusanlari sevmem diyor, gidip kendisi arkasindan konusuyo. En dogrusunu Akin yapiyor yuznue konusup tavrini koyuyor. Helal olsun Akina. Sonuna kadar Yigit&Akin".

Facebook'ta çok güzel bir yorum gördüm tam da benim düşündüklerimi yazmış.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]

merve,ahmet,tolga ve serenay
Imm.
Serenay ve Merve iyidir.

[HASHTAG]#turboTurabi[/HASHTAG] mi.
Turabi şuana kadar tek Akın£a böyle bir tavır yaptı ondada huzur istediği için.ne düşündüğünü zatennherkes biliyor. @adamgibiadamturabicamkiran

Turabi Akın'la oyun kazandıkları sürece iyi olur ama Akın'a hiçbir zaman ısınamayacak gibi içten içe. Ama Akın'la gerçekten iyi olmalarını isterim. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...