Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully bu yazdıklarını görmesin

Ben hala söylediklerimin arkasındayım.
Gönüllülerin ünlülere sürekli kaybetmesinin nedeni açlık değil kendi yaptıkları hatalar. Tamam açlık bir etken olabilir ama yarışlara o kadar da yansıdığını düşünmüyorum. Gönüllüler eğer Akın'ı yollamasalardı, Berna'yı kaybetmeselerdi bu durumlara düşmezlerdi. Hatta Ekrem'i yollamaları bile hata olabilir çünkü performansını göremedik doğru düzgün belki de iyi yarışacaktı. Geçecen bu açlık işlerini yani Akın hangi takımdaysa o takım kazanır. 😎 Dün çekme oyununda Akın yerine Mert ya da Ertunga olsaydı alamayabilirlerdi oyunu. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#acun[/HASHTAG]

Akın'ı bir cümley'le geçiştirmiş @Bully 😱
Bırak takılsın.
Gerçekleri örtebilirsin ama başarıları asla.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]

agamız teşrif etti sonunda

boşuna konuşmuyoz burada @Harunnn60 izle
izledim

2. oyunda çok kötüydü ilk oyunda süperdi hakkını yemeyelim şimdi ama açlığın etkisini sende göz ardı etmeki ben orada Turabi için konuşmuştum.Tüm gönüllüler için konuşmamıştım. [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

2.oyun Survivor için pek belirleyici bir oyun değil salla [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] telafi eder.
Turabi başarısını devam ettirmeli ki inanalım. Mesela İsmail Baki'ye yenilmemeli artık.

2.oyun Survivor için pek belirleyici bir oyun değil salla [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] telafi eder.
Turabi başarısını devam ettirmeli ki inanalım. Mesela İsmail Baki'ye yenilmemeli artık.

Aksiliklerden dolayı yeniliyor ona.
Dur daha birebir yarış yapmadılar hiç o zamanda görelim #akınsaatci 'yi ona göre.
[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

Aksiliklerden dolayı yeniliyor ona.
Dur daha birebir yarış yapmadılar hiç o zamanda görelim #akınsaatci 'yi ona göre.
[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
[HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG] birebirlerde yer hepsini.
Bir tek Ahmet sıkıntı çıkarır biraz.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]

[HASHTAG]#turboTurabi[/HASHTAG] 'yede tek Ahmet az biraz sıkıntı yapıyor.

Çiğdoş yine şamarlamış seni.
@çiğdem-
Ahmet'e de gıcık oldum Akın'ı Tolga'ya karşı savunması gerekirken Tolga'ya destek oldu resmen sözleriyle. [HASHTAG]#akinyigitturabi[/HASHTAG] o meluna dersini verecektir.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] #akınsaatci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...