ben gelince bir kaçasın geliyor nedenseNeyse yoğun bir gün olacak ben kaçayım akşama konuşma fırsatı bulabiliriz umarım.
türkiyenin starlarıydı galiba adıEvet o yarışmayı hatırlıyorum o yarışma programından baya ünlü çıktı
ben gelince bir kaçasın geliyor nedenseNeyse yoğun bir gün olacak ben kaçayım akşama konuşma fırsatı bulabiliriz umarım.
türkiyenin starlarıydı galiba adıEvet o yarışmayı hatırlıyorum o yarışma programından baya ünlü çıktı
Senle saatlerimiz uymuyor kanka nedense.ben gelince bir kaçasın geliyor nedense
evt fark ettim bendeSenle saatlerimiz uymuyor kanka nedense.
Yani kendine iyi davranPopüler davran derken aga?
beren 2.oldu , kpa oynayan adam 1.olduYani kendine iyi davran
@destere izledinmi sen o yarışma programını Beren'e kesin oy atmıştır kazanamadı galiba beren kim kazanmıştı @Harunnn60
Ya oyunlarda izliyoruz kazanınca yapılan hareketleri onun dışında abartılı bişey yapan görmedim
benim tespitlerim doğru çıktı
aynenDemekki sevinmeyi bilmiyor diğerleri.
Akın işini bilir doğru.
Merve'den de nefret ettim iyice zaten.Turabi'ye de gıcık kaptım bak. Akın'a seni yazaken beni oyuna getirdiler diyip arkasından kötü konuşması yakışıksız bir hareketti. Akın onunla beyaz bir sayfa açmaya hazırdı.
Sevinmeyi bilmiyen kimin olduğu çok açık net belli oluyorDemekki sevinmeyi bilmiyor diğerleri.
Akın işini bilir doğru.
aynen
turabi ile duygu konuşurken sahra nasıl sinsi sinsi bakıyor gördun mu ?
Sevinmeyi bilmiyen kimin olduğu çok açık net belli oluyor
insan bu kadar belli etmez ya , bernanın dedikleri çok doğruymuş , sahra iticisinİşte sırf bu yüzden Duygu'nun gelmesine sevindim.Akın ile konuşurkende gözleri fıldır fıldırdı.
Turabi'ye yanlış yapılana kadar Turabi bir şey yapmaz ama eğer Akın'ın sinsiliğini çözerse [HASHTAG]#turbuturabi[/HASHTAG] o zaman işi var adanın.insan bu kadar belli etmez ya , bernanın dedikleri çok doğruymuş , sahra iticisin
ayrıca turabi ile akının anlaşacaklarını düşünüyorsun , galiba sen turabiyi tanımıyorsun , güldürdün beni
Konuyu saptırıyorsun bak.Zaten açtılar sadece yanlış yaparsa neler olabileceğini söyledi birde Duygu'dan bir eşy saklamaz [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] bu günden sonra.Turabi'ye Akın yanlış yaparsa neler olur onu söyledi sadece.
5'ini ben başlattım. 😎FavoriForumum Top Trends
TT Listesinin 8'i [HASHTAG]#survivor[/HASHTAG] ile ilgili.
- adamgibiadamturabicamkiran
- akinyigit
- cumartesigecesihaxballgecesi
- efsanelerefsanesikurtlarvadisi
- gonulluler
- kaliteninsemboluakin
- survivor
- survivorakin
- survivorserenay
- turboturabi
Konuyu saptırıyorsun bak.Turabi Akın'la yüz yüze konuşurken kedi gibiydi. Kameralara konuşurken, Duygu'yla konuşurken aslan kesildi. Bu iki yüzlülüktür. Ayrıca akrep benzetmesi de yakışmadı, daha önce Akın'a yav*ak dediğini de unutmadım zaten. [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinyigit[/HASHTAG] [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?