Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğelenmede bile bol bol dedikodu oldu Tolga Akın hakkında neler konuştu öyle @Bully

Adı birleşme partisi ama birleşme felan olmadı
Ben turabiyle konuştum biz güçlü bir üçlü olacağız. ... " böyle gidersek karşı takımı bozarız" gibi laflar kullandı Akın.

Eğelenmede bile bol bol dedikodu oldu Tolga Akın hakkında neler konuştu öyle @Bully
Tolga'nın ne mal olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor demiştim ben daha önceden. Gözden düşecektir yakında.
Sahra'ya Akın'ı haince kötülemesi hiç hoş değildi. Turabi'ye de yaranmaya çalıştı daha önce dansöz demişti halbuki.
Akın-Yiğit ittifakı güzel oldu finale kadar yolları var.

Turabi ne dedi öyle 2 akrep geldi yanıma felan ben kaplumbağa

Akın rahat durmuyo aslında fena bir yarışmacı değil ama hareketleri biraz değişik

Geldiler ama 1 gece için sonra ayrılıyolar
Bende onu anlatmaya çalışıyorum sen yanlış anlıyorsun,bir adada birlikte yaşayacaklar demiyorum ki,bu programdan sonra herkes kendi adasına dönecek.

@Bully sen tolgayi kotuluyorsun ama akinda melek degil sonucta onunda hatalari oldu saymaya baslasam okuyamazsin
Bak bakalım çok önem verdiğin Survivor Turkiye facebook sayfasına Tolga iyice düşmüş artık gözden.
Akın'ın haklılığı çıkıyor ortaya.

Saçma sapan konuşuyor işte.
Akın'ın yüzüne iyi, arkasından kötü konuştu. Gözümden iyice düştü artık.
Ben dedim sana hemen kaptırma kendini Turabiye sonra böyle hüsrana uğrarsın onlar gine kavga edicek Akın'la Turabi kesin gibi

3 adama cok tesekkur ediyorum , cok iyidiler gozumden yaslar geldi yarın ayrıntılı yorum yapacagim maskeli baloda neler oldu diye
iyi geceler
))))
@sürgünüm @Bully @ABAY_06
İyi geceler

Tamam
sen kimi tutuyon şimdi karar verdinmi
3 Adam'dan başka dedikodu falan duyamadık tam karar veremedim
zaten ilk defa baştan sona kadar izledim daha önce hep reklam aralarında izliyordum.
Bir görüşüm var ama açıklamak istemiyorum çünkü kamplaşmışsınız siz burda yanlış tercih yapmamak için bir iki defa daha izlemeliyim.

Ben dedim sana hemen kaptırma kendini Turabiye sonra böyle hüsrana uğrarsın onlar gine kavga edicek Akın'la Turabi kesin gibi

İyi geceler
Turabi'yi bir anlık destekledim zaten Sahra'yı yazdı diye ama hata etmişim. Adam iki yüzlü.
Yüzüne gülüp arkandan iş çeviriyor. Akın'la oyunlarda iyi olsunlar yeter. Ada hayatında da kavga etmezler umarım dediğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...