Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugünden sonra survivor çok farklı olacak ünlüler akını göndererek büyük hata yaptı gönüllüler güçlenecek ama adada kavgalar olabilir yakında 2.bir diskalifiye bekliyorum ben bu arada merve bu seneki en iyi yarışmacı bence kesinlikle finalde olmalı diye düşünüyorum ama adaların birleşmemesi kötü oldu bireysel olsa daha iyi olurdu takımlar sıktı artık

@sokak sanati bu arada İsmail Baki senin turboyu dağıttı resmen dün dalga geçmeyi unuttum.

Akın'la Yiğit ne güzel anlaşıyorlar öyle.
Nazar değmesin maşallah.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinyigit[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Turabi'nin Akın'a başkalarının oyununa gelip seni yazdım deyip sonraarkadan kötü konuşması hoş olmadı. Halbuki Akın yeni bir sayfa açmaya hazırdı. Neyse Akın-Yiğit'in Turabi'ye ihtiyacı yok zaten.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinyigit[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninsemboluakin[/HASHTAG]

3 Adam'lı Survivor mükemmel ilerliyor.
Özlemişiz Eser, İbrahim ve Oğuzhan'ı. Kim O falan hikaye..

Bu arada ben demiştim Tolga ikiyüzlü, kameralara oynuyor, gerçek yüzü sonradan ortaya çıkacak diye.. Partide kari gibi dedikodu yaptı resmen Sahra'yı Akın'a karşı doldurması, Turabi'ye yanaşması neydi öyle.. Sonuna kadar [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]

Turabinin direk dansını göstermezler inşallah.

Sahra çok iticisin,keşke ölsen

Turabi şimdide BOKSCU çıktı hemde Nakavt her maçı
))

Son düzenleme:
Gozlerimden resmen yaslar geldi , her taklit cok komikti ya ; hepsi tıpatıp aynıydı

Bu bölüm survivor olarak bir gelişme olmadı sanırım. 3 Adamla geçti galiba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...