ohh be sonunda aradığımız kan geldi , bu arada bizde uzun uzun yorumlamıyoruz zatenBu survivora uzun uzun yorum gereksiz. Hepsi yanar döner kızlardan duygu ve muge yanar döner değil onlarda ozelike muge sanki görücüye çıkmış gibi )))
kanka şöyle birşey oldu , desteklediğim kimse yok , şaka gibi resmen ,
başlarda akın destekliyordum sonra gerçek yüzünü gösterdi , turabi şu harektlerini bıraksa onu desteklerm
duygu seviyorum oda @Bully inadım yüzümden
Düzenli olarak giriyorum o sayfaya çok da ilgilendirmiyor beni. Onlar Tolga'yı,Duygu'yu sevecek diye ben onları sevecek değilim ya da onlar Akın'ı sevmeyecek diye ben Akın'ı sevmeyecek değilim.sen facebook survivor türkiye sayfasına gir kimin sevilmediğini grürsün
Sende mi Brütüs.
Turabi'nin varlığı gıcık olmak için yeterli diye düşünüyorum.
neyse size doyum olmaz e2 de the walking dead 3.sezon tekrarı var şimdi en onu izliyorum , yarın yorumlaşırız
@Bully @sokak sanati
Seçimler bitti artık takılırım. Bugünün saraylisinin senaristi diziyi mahvetti diğer dizilerde barış süreci gelmis 2 yıldır kan dökülmüyor dizide kan gövdeyi götürüyor. izleyenleri anlamak için sosyolojik deney için anca izlenir )))ohh be sonunda aradığımız kan geldi , bu arada bizde uzun uzun yorumlamıyoruz zaten
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ile Merve çok üzdü beni.Orada dedi ya ona karşı oyun oynayamam diye bittim yaa.
Akın hangi takımdaysa o takım Survivor'ı kazanır.Bundan sonra ünlüler çöküşe geçecektir.
sen ne düşünüyorsun , son durum ne olur sence ?
Anlamadım.İlk bölüm nasıl gitmiştiler.Hatırlıyormusun ben hatırlamıyorum...
aynen bende ağladım resmen[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] yanlız kalacak diyecektim ama bir an Tolga aklıma geldiüzüldüm Duygu'ya hemde çok ama yakında Turabi & Duygu ikilisini göreceğiz Tv'de
Anlamadım.
Bilmem ki ne desem yalan olur benim de aklımda kalmamış.Merve'nin yanında yer alsın daha bir şey olmaz.Tolga ilede Merve barışmıştı artık Ahmet ve İsmail düşünsün.
Duygu için iyi oldu.Turabi ona yarayacaktır.
ilk bölüm yarışında kim kazanmıştı Ünlüler mi gönüllüler mi.
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] yanlız kalmazda Duygu için üzülmüştüm ama Turabi kimse Duygu'ya kızamaz dedi ya rahatladım ordaMerve'nin yanında yer alsın daha bir şey olmaz.Tolga ilede Merve barışmıştı artık Ahmet ve İsmail düşünsün.
Duygu için iyi oldu.Turabi ona yarayacaktır.
ilk bölüm yarışında kim kazanmıştı Ünlüler mi gönüllüler mi.
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] yanlız kalmazda Duygu için üzülmüştüm ama Turabi kimse Duygu'ya kızamaz dedi ya rahatladım orda[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?