Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melun Tolga ne diyor.:bağır Hakettiğin yere geri dön diyor.
Nesi varmış Gönüllülerin melun.

kardeş onalr sevnç hareketi.
Sevimli şeyler bunalr sen doğruculuğuna bak.

sen facebook survivor türkiye sayfasına gir kimin sevilmediğini grürsün
Düzenli olarak giriyorum o sayfaya çok da ilgilendirmiyor beni. Onlar Tolga'yı,Duygu'yu sevecek diye ben onları sevecek değilim ya da onlar Akın'ı sevmeyecek diye ben Akın'ı sevmeyecek değilim.

Ah be Duygu'm
çok üzüldüm Serenay'ım çok üzüldü
ama bir yandan da sevindim Turabi'yle Duygu çok iyi ikili olucak görürsünüz. Akın defolup gitti ona sevindim benim için ve takım için bi önemi yoktu bence. Serenay ve Merve bundan sonra oyunları alır. Tolga Ahmet ve Gökhan var elimizde onlarda gayet iyiler hatta İsmail Baki bile bugün hem Yiğit'ten hem Turabi'den oyun aldı. Yani Ünlüler'de belirli bir kayıp yok
sadece Duygu gitti çok üzüldüm cidden ama orada mutlu olacak

[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ile Merve çok üzdü beni.
Orada dedi ya ona karşı oyun oynayamam diye bittim yaa.

Akın hangi takımdaysa o takım Survivor'ı kazanır.
Bundan sonra ünlüler çöküşe geçecektir.

ohh be sonunda aradığımız kan geldi , bu arada bizde uzun uzun yorumlamıyoruz zaten
Seçimler bitti artık takılırım. Bugünün saraylisinin senaristi diziyi mahvetti diğer dizilerde barış süreci gelmis 2 yıldır kan dökülmüyor dizide kan gövdeyi götürüyor. izleyenleri anlamak için sosyolojik deney için anca izlenir )))

Eskiden biraz erkek ol derlerdi bu survivor bin yıllık deyimi çöpe atmış bütün erkekler mi kıvırır kardeşim bu nedir. Erklerin yüz karası müge olmasa adada insanlık goremiyecegiz (serenay da erkeklesmis futbolla oynaya oynaya )))) duygu yorgunluktan ölmüş merve suyu alıp kendi içiyor duyguya su vermiyor )))) bu ne la ciddeen adada insanlar cinsiyet mi değiştiriyor adanın suyuna ilaç mı atmışlar ))))

[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ile Merve çok üzdü beni.
Orada dedi ya ona karşı oyun oynayamam diye bittim yaa.
aynen bende ağladım resmen
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] yanlız kalacak diyecektim ama bir an Tolga aklıma geldi
üzüldüm Duygu'ya hemde çok ama yakında Turabi & Duygu ikilisini göreceğiz Tv'de

sen ne düşünüyorsun , son durum ne olur sence ?

Gelecek haftaya kadar bence son 4 belli olur. Dengeler ne olacak o önemli bence. Herkes tarafini iyi secmeli.

Turabi finale kesin kalir diyorum. Gönüllülerde bence Akin/Yigit ikisinden biri finale kalir. Ünlülerde Ahmet ve Serenay'in kalmasini isterim finale ama belli olmaz.

Ismail Baki-Gökhan-Ahmet üclü olurlar, Seneray-Tolga olabilir ki Merve Serenay ile iyi anlasiyor o da buraya üclü olabilir ama Tolga ile anlasiyor mu aklimda degil suan.

aynen bende ağladım resmen
[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] yanlız kalacak diyecektim ama bir an Tolga aklıma geldi
üzüldüm Duygu'ya hemde çok ama yakında Turabi & Duygu ikilisini göreceğiz Tv'de

Merve'nin yanında yer alsın daha bir şey olmaz.Tolga ilede Merve barışmıştı artık Ahmet ve İsmail düşünsün.

Duygu için iyi oldu.Turabi ona yarayacaktır.

ilk bölüm yarışında kim kazanmıştı Ünlüler mi gönüllüler mi.

Bilmem ki ne desem yalan olur benim de aklımda kalmamış.

[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] yanlız kalmazda Duygu için üzülmüştüm ama Turabi kimse Duygu'ya kızamaz dedi ya rahatladım orda
[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]

[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] yanlız kalmazda Duygu için üzülmüştüm ama Turabi kimse Duygu'ya kızamaz dedi ya rahatladım orda
[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG]

Ayrılık kötü ama ikisi içinde iyi oldu bencede.
[HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] ve Duygu'ya öyle değince süper oldum bende. [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] içinde güzel oldu.Sahra mendeburunu çatlatacak 2 isim.

[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] 'da yanlız kaldı diye dedim ben onu.
Oda mutlu olur.Umarım yarış meydanında birbeirlerine koşmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...