Yakında senGitse de kurtulsak. .A
Yakında senGitse de kurtulsak. .A
Turabi, Adem, Atakan, Yusuf, Hakan bunlarada parayı bassa... İyice izlenirliği artar.. İsimler dikkat çeken ve kendi kitleleri olan profiller..Kadro 2022'nin üstüne çıkacak gibi görünüyor katılacağını açıklayanlarla. İyi eklemeler var. Devamı da gelecektir
Benim de ilk favorilerim belli oldu böylece. Damla sultanıma 6 yıl sonra kavuşuyorum Aleyna sultanımı da 2021'de izlemedim ama gördüklerime göre bir diğer sultanım da o olacak elbette... @Dosi @The_Erinch @12.Adam @Sherlock
------
Memnuniyetsiz herif, yine neyi beğenmedin @Emre Ozansoy
Çok şükür bu kadar düşmedim daha.
Senin ısrarla anlamak istememe seviyesi bence.
Helal güzel oturttun. @xemrexxx yeSenin anlama seviyen ne acaba anca ele diyon da
Senin anlama seviyen ne acaba anca ele diyon da
Helal güzel oturttun. @xemrexxx ye
Ekli dosyayı görüntüle 121706gidin çalışın azıcık hoşt
Sen şeyine çok sürdürtmüşsün belli oluyor. @AngelicaEkli dosyayı görüntüle 121706gidin çalışın azıcık hoşt
@serhatt buna verir desteğini
Bırakın şimdi bu herifi de Merve Aydın 3894769396. kez geliyormuş yine Benim Hakan reisim de katılanlar arasında@serhatt buna verir desteğini
Her şeyimi veririm...@serhatt buna verir desteğini
Duygu sms ile yürüyen bir yarışmacı bu formatla uzun sürmez gerçi 2015 all star'da da uzun sürmemişti ama talihsiz bir şekilde enlenmişti bu format ona uygun değil gibi,yarıştığı sezon hala atletler gelmeye başlamadı 2014 merve sonrası survivor'da kadın yarışmacılar çok daha güçlü oldu.Duygu Çetinkaya da olur umarım.
Burak mı o?
Hayali erkekler görüyon yazık @serhatt ı geçtin parlak hastalığındaBurak mı o?