Nisa sultanımın şampiyonluğuna o kadar ağlandı ki, en sonunda Acun abim alın size sms'siz Survivor, ne haliniz varsa görün demiş

Şimdi normalde bu kadar çabuk bir All Star daha olmazdı elbette ama bu seneki çöküşün üstüne toparlanmak için bir hamle yapmaları gerekiyordu. All Star her zaman ilgi gören bir format zaten, bir de bunun üstüne seyircinin yakındığı konuyu çözüp sms sistemini kaldırınca çok iyi bir izlenme elde edebilir yarışma. Bu sene tutarsa, ondan sonraki senelere bu şekilde devam etmesi için bir yol açılmış olur.
Bu arada ben sms sisteminin de belli sıkıntıları var elbette. Tam adil bir sonuç ortaya çıkarmadığı kesin ama ben bu şekilde de sıkıntı olacağını düşünüyorum. Sms yok, tamam her şey çözüldü gibi bir durum olacağını zannetmiyorum.
------
Nisa sultanımın her daim başımızın üstünde yeri var elbette ama sms'in olmadığı bir formatta beklentilerimizi minimumda tutmakta fayda var diye düşünüyorum
Bu saydıklarından bir tek Turabi iddialı olabilir. Ama onun da Survivor'a tekrar geleceğini zannetmiyorum artık
------
Max 4 mü alıyordu

Senin için geçmiş reyting konularına gittim. Şubattan mayısa kadar rastgele 4 tane reyting aldım farklı günlerden. Max. 4 aldığını iddia ettiğinin yarışma 5 küsurdan başlayıp 9'lara kadar gidiyor
7 şubat pazartesi
Total | (2) | 7,95
AB | (2) | 7,65
ABC1 | (2) | 9,34
19 mart cumartesi
5 nisan salı
8 mayıs pazar
Total (2) 6,21
AB (2) 5,67
ABC1 (2) 6,25