öyle tabi melun ne zaman gördün öyle birşey dediğimi benim![]()
![]()
7 sayfa boyunca eleştirenler genekde bu konuda yüklenmişte sen yapmadım diyorsan üzerine alınma.
öyle tabi melun ne zaman gördün öyle birşey dediğimi benim![]()
![]()
alınmam ben7 sayfa boyunca eleştirenler genekde bu konuda yüklenmişte sen yapmadım diyorsan üzerine alınma.![]()
Gökhan son oyunlarda tek iyiydi genele baktığında erkeklerin en iyisi Turabi.Hem biz zevk için izliyoruz.Ona bakarsan Fener şaöpiyon olduğunda sana para mı veriyorlar yok ama zevk ve keyif almak için tutuyorsunYahu Gökhan veya Turabi'nin kazanması sizde neyi değiştiricek ? Parayı size mi verecekler de bu kadar tartışıyorsunuz. Ayrıca inanılmaz saçma bir sistem. İzlemedim ama tüm oyunları kazanan Gökhan olmuş galiba finalde ve halk oylamasına gidilmiş. Tüm oyunları kazan ve halk oylamasına çık ? Mantık ? Error.
Ne vedası ?yarın bir veda konuşması hazırlayacağım![]()
Yahu Gökhan veya Turabi'nin kazanması sizde neyi değiştiricek ? Parayı size mi verecekler de bu kadar tartışıyorsunuz. Ayrıca inanılmaz saçma bir sistem. İzlemedim ama tüm oyunları kazanan Gökhan olmuş galiba finalde ve halk oylamasına gidilmiş. Tüm oyunları kazan ve halk oylamasına çık ? Mantık ? Error.
olum tolganın sakatım dediği hafta gökhan onun yerine fazladan oynayıp kaybettiği için turabi geçti yoksa gökhan daha iyiydi ve öndeydi unutma istersenGökhan son oyunlarda tek iyiydi genele baktığında erkeklerin en iyisi Turabi
Ne vedası ?
Turabinin ünlüleri tek başına yendiğini kabullenmeyenler varSadece izliyoruz ve izlerken zevk almaya çalışıyoruz paralarıyla derdimiz yok.
GÖkhan tüm oyunları tabik kazanmadı son oyunda başarılıydı ve oyun akzanarak finale gitti ancak son oyuna kadar olan tüm oyunlarda başarı oranı Turabi'nin üstündü.
Gökhan 105 oyun kazanıp 89 oyun kaybederken Turabi 119 oyun kazanıp 85 oyun kaybetti.
Yani hep oyunlardaki başarısıyla hemde halkın kalbini fethetmesiyle Turabi kazandı ancak kabullenmeyenler var.Gerçekleri göremeyenler var.
Son oyunda yani yarı final oyununda başarılı oldu diye Gökhan'ın kazanmasını bekleyenler var ama durum ortada.![]()
İlk haftalara bakolum tolganın sakatım dediği hafta gökhan onun yerine fazladan oynayıp kaybettiği için turabi geçti yoksa gökhan daha iyiydi ve öndeydi unutma istersen![]()
Turabinin ünlüleri tek başına yendiğini kabullenmeyenler var
İlk haftalara bak![]()
AynenHakeden kazandı sonuna kadar [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] .![]()
yav he heTurabinin ünlüleri tek başına yendiğini kabullenmeyenler var
İlk haftalara bak![]()
survivor a veda konuşması , akşam yazarımGökhan son oyunlarda tek iyiydi genele baktığında erkeklerin en iyisi Turabi.Hem biz zevk için izliyoruz.Ona bakarsan Fener şaöpiyon olduğunda sana para mı veriyorlar yok ama zevk ve keyif almak için tutuyorsun
Ne vedası ?