Survivor'ı Turabi Kazandı!

O kadar acındırmayla 1.oldu.Ben ne biliyim bowlingi hayatımda oynamamıştım ben ne bileyim bunu sunu onu gibi şeylerle safa yattı ben gariban çocuğum bilmem ne olmaz olsun böyle 1.lik
Gökhan sonuna kadar hak etti.Acunda adil bir oylama sistemi diyor.Çok iyi yarışmacılar eleniyormuş.Gökhan finale adını yazdırarak geldi.Turabi Merveye yenildi 1.oldu.Neyin adilinden bahsediyor bu acun.Enminim ki yanandaki çalışanlarına Turabiye sms atın demiştir.

SILA , BURAK ÖZÇİVİT , SELEN SOYDER , TOLGAHAN SAYIŞMAN gökhanı destekldi :D
İşte mantıklı kişiler hepsini de gerçekten çok seviyorum.Lale devri ve yer gök Aşktan Tolgahan ve Seleni,Şarkıcı Sılayı,Ve MY ve Çalıkuşunun starı Burak'ı(Hepsini şimdi daha da çok seviyorum)

Bakalım O Ses Çocuklar da çıktı şimdi o da kaçmaz aslında büyük ihtimal aynı gün yayınlanırlar. :)
Mustafa Cecelinin hatrına izlicem yoksa batsın tüm acunun yapımları dünkü oylamadan sonra:(

İşte mantıklı kişiler hepsini de gerçekten çok seviyorum.Lale devri ve yer gök Aşktan Tolgahan ve Seleni,Şarkıcı Sılayı,Ve MY ve Çalıkuşunun starı Burak'ı(Hepsini şimdi daha da çok seviyorum)

Mustafa Cecelinin hatrına izlicem yoksa batsın tüm acunun yapımları dünkü oylamadan sonra:(
DEMET AKALIN TURABİ'Yİ DESTEKLEDİ BİR :D

Acun'a iyice gıcık kaparsın artık Star'ını bırakıp TV8'e de geçiyor. :A

Demeti sevmiyorum ki hiç de sevmedim :T:

Çocuklar o ses bitsin bırakıcam zaten..Gökhanın elenmesiyle bitmiştir artık benim için Survivor ve acunmedya:(
Bende sevmiyorum kendimi bildim bileli :D

Tolgahan ile Selen aynı zatenki Gökhan Keser'in takipçisi ve beğenisi ikisindende fazla.:D

Sıla cidden büyük kitleye sahip.Etkisi olmuştur ama bir yere kadar.Demet ablam kadar değil.:bhr:
Tek başına yetti saolsun :D

Teşekküler Demet'im.:bhr:

Haketmedi diyemez zaten kimse yarışlarda daha başarılıydı show'unuda güzel yapıyordu bence hiç bğr sorun yok.:D
Yarışmalarda başarılı olsa da karakter olarak sınıfta kaldı kesinlikle Gökhan'ın hakkı olduğunu düşünüyorum..

Forum İstatistikleri

Konular
176,416
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren