Survivor'ı Turabi Kazandı!

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Turabi'de benim göremediğim, sizlerin gördüğü nedir acaba? Neden desteklenir ki öyle bir kişi?
ADAM GİBİ ADAM !
LAFLARI GÜZEL , AKILLI , UYANIK , SEVİMLİ , İNSANCIL :)
yeter mi :X

Performansa göre Gökhan'ın hakkıydı ama sms olduğu için halk değişik tiplere oy veriyor. O yüzden Turabinin kazanması normal

Bu turabiyi çekemeyenleri anlamıyorum abi adam öyle yada böyle 3 aydır orada mücadele ediyor zehirleniyor aç kalıyor konseylerde farklılık yaratıyor ama işinize gelmeyince turabi karaktersiz bir kere bayanlara saygısını herkes görmüştür o yaptığı istemsiz hareket dışında gökhan iyi yarışmacıydı eyvallah ama o da yeri geldi tolgaya neler neler dedi ben iki yarışmacıyıda tebrik ediyorum sonuçta emek var herkesin hatası olabilir ama ön yargılı yaklaşmayın.

Bu turabiyi çekemeyenleri anlamıyorum abi adam öyle yada böyle 3 aydır orada mücadele ediyor zehirleniyor aç kalıyor konseylerde farklılık yaratıyor ama işinize gelmeyince turabi karaktersiz bir kere bayanlara saygısını herkes görmüştür o yaptığı istemsiz hareket dışında gökhan iyi yarışmacıydı eyvallah ama o da yeri geldi tolgaya neler neler dedi ben iki yarışmacıyıda tebrik ediyorum sonuçta emek var herkesin hatası olabilir ama ön yargılı yaklaşmayın.
Benim ikisinin de kazanmasında herhangi bir çıkarım yok, yani çekemiyor değilim.

Yarışmanın başından beri Turabi'nin karaktersiz bir zibidi olduğunu düşünüyorum. Kazandıktan sonraki hareketleri, ben asarım ben keserim tavrındaki aşırı özgüven dolu sözleri olan birisinin; haddini aşmayan, belli sınırları olan, saygılı birisine kazanmasını anlayamıyorum. Bu benim görüşümdür. Ortada her ikisinin de emeği olduğu doğru ama bu bir sms oylamasıysa sadece oyun başarısına değil "efendiliğe" de bakacağını umuyordum. Öyle olmadığına hala şaşkınım.

Bütün bunları bize gösterdikleri yüzlerine göre değerlendirdim. Sonuçta ikisini de daha önceden tanımıyordum bu şekilde.

gelecek sezon çok iyi bir kadro olacak anlaşılan bence bu kadronun içinde eğer kabul ederse mutlaka gökhan da yer alacak:)

Son düzenleme:
Performansa göre Gökhan'ın hakkıydı ama sms olduğu için halk değişik tiplere oy veriyor. O yüzden Turabinin kazanması normal

Asıl performansa göre Turabi'nin hakkıydı ilk baştan itibaren hep üstünlüğü kurdu Turabi.:D
Efendiği ve sempatikliği ve saygısı Gökhan'a fan kazandırdı yoksa performansda son hafta hariç hep Turabi öndeydi.:D

Şampiyonda oldu turbo :D

Sonuna kadar haketti ve oldu.Haketmedi diyenler survivor'ın kurallarından bi haber olanlar.Halkımız gerekli kararı verdi.
Gökhan'da başarılıydı alsa oda haketmiş olacaktı ama Turabi hem fiziksel hem mental açıdan daha iyiydi.:D

Dün akşam ki mutluluğumu görmen lazımdı birde @Bully 'nin suratını onu bende görmedim aslında ama kesin görmen lazımdır.:A

Sonuna kadar haketti ve oldu.Haketmedi diyenler survivor'ın kurallarından bi haber olanlar.Halkımız gerekli kararı verdi.
Gökhan'da başarılıydı alsa oda haketmiş olacaktı ama Turabi hem fiziksel hem mental açıdan daha iyiydi.:D

Dün akşam ki mutluluğumu görmen lazımdı birde @Bully 'nin suratını onu bende görmedim aslında ama kesin görmen lazımdır.:A
Hak eden kazandı ama Gökhanda çok iyi bir yarışmacıydı sevdiğim bir yarışmacıydı fakat onlar bölüm başı 20 bin tl alıyorlar onun için her yıl gönüllüleri tuttum :D

Asıl performansa göre Turabi'nin hakkıydı ilk baştan itibaren hep üstünlüğü kurdu Turabi.:D
Efendiği ve sempatikliği ve saygısı Gökhan'a fan kazandırdı yoksa performansda son hafta hariç hep Turabi öndeydi.:D

Abi nereye üstünlük kurdu ya, çoğu oyunda bişey yapamadı. O kadar turbo dediniz ama hız oyunlarında bile Ahmet ve Gökhan'a yenildi kaç defa :D

Hak eden kazandı ama Gökhanda çok iyi bir yarışmacıydı sevdiğim bir yarışmacıydı fakat onlar bölüm başı 20 bin tl alıyorlar onun için her yıl gönüllüleri tuttum :D

ben hiç bir zaman ihtiyacı var demedim ki dememde çünkü Turabi oraya kadar gelip o kadar fan kitlesine hitap ettikten sonra ki Duygu çetinkaya'dan daha çok seviliyor şuan ortada bırakmazdı.:DHer türlü yolunu bulurdu.
Ama Gökhan'da şimdi daha iyi koşullara kavuşacak çokda kaybetmedi bence.:D

İkisi içinde hayırlı oldu.:D

ben hiç bir zaman ihtiyacı var demedim ki dememde çünkü Turabi oraya kadar gelip o kadar fan kitlesine hitap ettikten sonra ki Duygu çetinkaya'dan daha çok seviliyor şuan ortada bırakmazdı.:DHer türlü yolunu bulurdu.
Ama Gökhan'da şimdi daha iyi koşullara kavuşacak çokda kaybetmedi bence.:D

İkisi içinde hayırlı oldu.:D
Duygumu katma olaya :bağır:
İnadına kazandık :D Gönüllüler bile sırtından vurdu !

@Bully nerde acaba :A