Survivor'ı Turabi Kazandı!

Hak etmeyen kazandı. Tebriklerim kursağımda kalıyor, çıkmıyor ağzımdan.

Acun Turabi'nin yaptığı ve "yayınlanmayan" haraketini yayınlar umarım. Oy verenler de o iğrenç harekete gülerler artık...

Helal olsun diyorum.Ikisidw haetmisti ama kazanan tek kişi oluyor malesef.
Turabi kazandı çok sevindim helal hoş plsun yolu açık olsun reyizin...

Benim için Survivor`un bu sene 2 şampiyonu var.

Gökhan ve Merve. Bitmiştir. SMS`ler beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ben ne gördüysem onları bilirim.

hakeden kazanmadı acunun istediği kazandı sonuna kadar hakeden gökhandı ne diyim yazıklar olsun

Gökhan Keseri az çok tarif edebilirsin nereden geldiğini, işini gücünü vs ama Turabi tam bir kapalı kutu her yerden çıkıyor:D

SMS boyunca toplamda 100 adet mesaj yolladım. Hepsi de helali hoş olsun sonuçta o para hayır kurumuna gidecek. Turabi'nin kazanması sosyal medyada ciddi bir tepki yarattı. Acun hep Turabi'yi kolladı, Berna'nın yaptığı hareket Turabi'nin yaptıklarının yanında bir sele zeytinin içindeki bir çekirdekti.
Sonuç olarak Turabi Çamkıranda bir zengin oldu. Survivor sayesinde 500.000 lira+lüks bir cip+hayatı boyunca kazanamayacağı bir şöhret kazandı. Acun onu da kendi himayesi altına alacaktır demedi demeyin yakında dizi haberleri çıkar!

BİR CANIM VAR BNDE DURSUN SEN GİBİLER EKSİK OLSUN HAYAT NE GÜZEL OH NE ALA EN KÖTÜ GÜNÜMZ BÖLE OLSN :F:F

aha twitterda bir yazı gördüm göya avea bilerek sms yağdirmis turabiye fasfasasdf :D turabi naptın sen be abi :D

:F:F:F:F

Adamlar yakında smsler geri geldi gitmedi diyecek fafasfasfda :D

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Turabi'de benim göremediğim, sizlerin gördüğü nedir acaba? Neden desteklenir ki öyle bir kişi?