hayatım mezarlarınıza bomba koydurucam pompyeZaten CW in tadı bu yıl yok Spn de biterse ölürüz demiştik @Forumdash ile geçenlerdeSende mezarları kazarsın artık
hayatım mezarlarınıza bomba koydurucam pompyeZaten CW in tadı bu yıl yok Spn de biterse ölürüz demiştik @Forumdash ile geçenlerdeSende mezarları kazarsın artık
Vampir dizileri bitince kanal eksik kaldı yanı tadı kaçtı sankı cnm ?A
Yaa Supernatural biterse napacaz hepten biteriz
Şom ağzını kapasan mı cnm
Torunumla izlicem ben iptal ettirmem
ahahahah sonumuz öyle olacak harbiden
Şom ağızlılık yapmısım gerçektenhayatım mezarlarınıza bomba koydurucam pompyeneyse bitiyormuş kurtulduk kendileri açıklamış 2-3 saat öncebu da videosu@Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @Harunnn60arrow da bitiyormuş memeli oğlan ihtiyacın tavana vuracak artıkın 18 lik oğlanlara bakarsın sapık hogatha
Safiye Sultanımız gibi ''hep bugünü beklemiştik'' diyip kenaraçekiliyorum
Paylaştin mi haberihayatım mezarlarınıza bomba koydurucam pompyeneyse bitiyormuş kurtulduk kendileri açıklamış 2-3 saat öncebu da videosu@Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @Harunnn60arrow da bitiyormuş memeli oğlan ihtiyacın tavana vuracak artıkın 18 lik oğlanlara bakarsın sapık hogatha
Arrowa çok üzülmedim ama Flash dısında dizimiz kalmıcakPaylaştin mi haberipisliksineki
Evet Arrowa ben de üzülmedimArrowa çok üzülmedim ama Flash dısında dizimiz kalmıcak ?A
Son 2 yıldır günceli tamamlayamıyordum zaten ama Spn oladan kanalı kapatmayı düşünebiliriz bence 2020 den sonra bir toplantı edelim senle abiciğimEvet Arrowa ben de üzülmedimFlasha daha çok yoğunlaşsin ekip
Satarız kanalı @xBUGRAx nın abdli foxunaSon 2 yıldır günceli tamamlayamıyordum zaten ama Spn oladan kanalı kapatmayı düşünebiliriz bence 2020 den sonra bir toplantı edelim senle abiciğim
@Çiğdem izledin mi bilmem ama 16.sezonumuz olabilir spoi içine bak
Jack ilk yalanını söyledi hem de çok sakinMasumiyetini mi yitirecek? Acaba Jack 16.sezonda Lucifer gibi olacak
Ohaa 16.sezon olacağını enrden duydun @xemrexxx @MasacRE @DarkLegenD sevincten göbek atarlar şimdi@Çiğdem izledin mi bilmem ama 16.sezonumuz olabilir spoi içine bak
Jack ilk yalanını söyledi hem de çok sakinMasumiyetini mi yitirecek? Acaba Jack 16.sezonda Lucifer gibi olacak
Cevapladım onu dedimya günceli izleyip geldim o malum olayı öğrendim diye bitiyor diyeSpoilerı okumadın dimi
16.sezonu nerden duydun diye neden sordun o zamanCevapladım onu dedimya günceli izleyip geldim o malum olayı öğrendim diye bitiyor diye
5.Sezonda da bitmesini engellemiştik yine yapalım
Tahminen demiyormusun acaba öylemi olacak diye ama 16.sezon olursa diye16.sezonu nerden duydun diye neden sordun o zamanSebebini söyluyorum orda
İşte öyle acık bi senaryo bırakırlar bi sezon sonra geri dönerTahminen demiyormusun acaba öylemi olacak diye ama 16.sezon olursa diyeJensenler kendi açıklamıs bilmiyorum kı
Aaa inş benimde umudum öyle ama tahmin yanı bende biryerden bilgi edindin sandımİşte öyle acık bi senaryo bırakırlar bi sezon sonra geri döner
Bir çok kez konuşmuştuk fotosunuda yollamıştım o konuşmalarımızın geçen yıl , forumda üye olduğumda ilk sohbetimi senle supernaturalın konusunu açtırmak üzere yapmış açtırmıştık ahh ahhİşte öyle acık bi senaryo bırakırlar bi sezon sonra geri döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?