CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

13x10. Bölüm

aksiyonuyla kızlarıyla paralel evrendeki domuz başlı ahtapot suratlı yaratıklarıyla muhteşem bir bölümdü

claire tam benlik ama kızda yetenek kısıtlı arkadaşı ölürken hiç yüz ifadesine acısı yansımıyor öyle mal mal bakıyordu kız keşke güzelliğinin yanında azbuçuk yeteneklide olsaydı burdaki claire i anlatırken aslında shadow hunter daki claire de anlatmış oldum shadow un claire ide güzel ama yeteneksiz

jody iyi bir savaşçı kızlarını canla başla savunuyor?
donna harika bir şerif onun gölgesi altında huzurlu bir hayat sürmek mümkün
kaia ile diğer hintli kızda bölümün esmer güzelleriydi ... kaia yı daha çok sevdim... alex desek biraz tombulcana ama olsun oda hoşuma gitti

iki sahnede çıktı sadece @Çiğdem- in parlağı
birinde kertenkele yiyordu diğer sahnedede dayak yiyordu
claire olmasa hapı yutmuşlardı

kaia nın ölmesi hoş olmadıo ama son anda paralel evrenden bu tarafa geçende kaia idi o nasıl oldu acaba

Son düzenleme:
Bunu çerçeve yaptıralım destere Supernaturala övgüler yağdırdı
@Forumdash @xemrexxx

Bu bölümde görünen kızın Spin-off dizisi yapılacakmış yanı bu bölümde büyük ihtimalle reklamlarını yaptılar , bu hikayeden yürüyüp yeni dizi konusunu oluşturucaklar gibi izlersin artık hep kadın avcı olacak gibi

kız derken claire i diyorsan çok düz biri biraz daha kendini geliştirmesi lazım

kız derken claire i diyorsan çok düz biri biraz daha kendini geliştirmesi lazım
İşte o sarısın kız şerif kadın sonra son sahnede masada bulunan diğer kadınlar ana akdroyu bunlar olusturucak sanırım

Ben tabi izlemeyecem , bu bölümdende nefret ettim bizim oğlanlar olmadan olmuyor

İşte o sarısın kız şerif kadın sonra son sahnede masada bulunan diğer kadınlar ana akdroyu bunlar olusturucak sanırım

Ben tabi izlemeyecem , bu bölümdende nefret ettim bizim oğlanlar olmadan olmuyor
o kadroyu izlerim ben

yeni film seçen yokmu @Çiğdem- @Forumdash ? bu gece ne izliyoruz

o kadroyu izlerim ben

yeni film seçen yokmu @Çiğdem- @Forumdash ? bu gece ne izliyoruz
Saat daha erken seçeriz birazdan @Forumdash kaçmış

Supernaturalı izlemeyerek neler kaçırıyorsun neler , fantastik dizilerede alıştın ama bu olayların gerçek sahibi bu dizi
Bence 1.bölümünü izle , tren gibi dizi ama sen bir başladınmı pacman gibi götürüyorsun

Kaia yeni tanişti. Daha sevgili mi olacaktı yoksa sadece arkadaş mı o bile bilmiyordu
O yuzden ne duygusu vereceğini bilememiştir
Yoksa asi ruhu seni senden alır
Eski bölümlerinden birini @Çiğdem- söylesin sana hangi bölümdü onu izle

Burdayım da ben daha bizim filmi izleymedim. Birazdan onu izlicem

Bu ecünnüler sayesinde diziye ısındırdık 1.bölümünü izlettirelim sende teşvik et
@destere

Bu ecünnüler sayesinde diziye ısındırdık 1.bölümünü izlettirelim sende teşvik et
@destere

Birinci bölümü izlettim de o yuzden gömuyor zaten
Keşke böyle bi bölümü 13 sene önce cekselermiş
İzlemişmiydi ama ozaman @destere fantastik dizilerin hiçibirini sevmiyordu benden sonra alıştı o dizilere
Şimdi izlese sever

Bu sarısın kızın yan dizisine muhakkak bakar
@destere

Gerçekten yapılcakmi? İzleriz yaa CW'de dizilerim iyice azaldı
@xemrexxx açmıştı konusunu galiba yada konudan göstermişti spin-of bu sarısın kıza şerif kadına çekielcek diye

Son bölümden onların kadrosunu gördük işte şu diğer dünyadan gelende dizilerinde ana kötü olacak hikayeyi oluşturdular anlayacağın

Gerçekten yapılcakmi? İzleriz yaa CW'de dizilerim iyice azaldı
kaia hiç kötü gibi durmuyordu sempatik bir kızdı birde dean i çok güzel dövdü ellerine sağlık kızın ondan kötü olmaz kalbi güzel kızın ben anlarım

süper portakalla aynı konualrı işleyen dizi sayısı çok mesela shadow hunter mesela the shannara cronicles ve ayrıyetten bu paralel evren konusu stranger things dede vardı yani benzer konuları ele alan çok dizi izli,yormuşuz

yeni tanışsa bile orda kaia nın yere düşme anında üzüntünün claire in yüzüne yansıması lazımdı veya paniklemesi lazımdı ne bilim çok düz baktı claire güzelliğine diyecek yok ama yetenek konusu tartışılır

O kızdan bencede hayır yok en sevmediğim Supernatural bölümüydü
@Forumdash

Hep bu diziden türedi işte diğer benzerleri
Ama Melek Şeytan Tanrı konularını en iyi işleyen dizi bu diğerleri biraz acemice kalıyor

1.Bölümüne tekrar bir bak derim şuan fantastik seviyorkan , Senide bulaştıralım Atacan gibi

birinci bölümüne bakmıştım sarmamıştı senin parlaklar soğutmuştu beni diziden ilk bölüm bu bölüm gibi başlasa şimdi bende sizin gibi 13. sezonu izliyor olurdum

bu gece film işi noldu filmi seçen ki,m hangi filmi izliyoruz

@Forumdash Seçsin o hiç çalışmıyor

evet tamamdır destere yumuşamanın son aşamasını da gerçekleştirmiş hayırlı olsun @Yiğitt @Thequeer destere de sizden artık @MasacRE- @S.G.A.T. sizin kulüp birini daha kaybetti hep @Çiğdem- etkisi

Benim filmim hiç ugraşamam yenisiyle
Big Sick izliyorum da dk 10 siz hemen şiltede yatmaya gittiniz
@destere
@Forumdash Seçsin o hiç çalışmıyor
biz elimizi çabuk tutmasak araya girip baykuş gibi bizi gözetleyeceksin o yüzden hızlı davrandık hogathayla

evet tamamdır destere yumuşamanın son aşamasını da gerçekleştirmiş hayırlı olsun @Yiğitt @Thequeer destere de sizden artık @MasacRE- @S.G.A.T. sizin kulüp birini daha kaybetti hep @Çiğdem- etkisi
niye noldu la süper portakalın bugüne kadar ayayınlanmış en mükemmel bölümünü izledim hatta biraz önce @Forumdash diyordu ne kadar şanslısın ben 13. sezon izledim boşu boşuna sen tek bölümle en iyisini yakaladın diyordu

biz elimizi çabuk tutmasak araya girip baykuş gibi bizi gözetleyeceksin o yüzden hızlı davrandık hogathayla
Benim filmim hiç ugraşamam yenisiyle
Big Sick izliyorum da dk 10 siz hemen şiltede yatmaya gittiniz
@destere
Öyle yada böyle Supernatural yorumuda yaptırdık
Arrowda izlettirmiş yine övgü yazıları almıştım constantine olan bölümdü