CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

Sonunda kavuştum dizilerime

Dizi iyi devam ediyor. Tek eksiğimiz Crowly
Ama yerine gelen adam da baya janti
@Çiğdem-
Nephilim midir nedir ergen oğlumuz Jack güçlerini kullansa fena kapışacak babasıyla
Babası gibi tüm gücünü çukur açmaya harcıyor
Neyse az önce bitirdiğim 7.bölümde aksiyon ve buluşmalarla üzeldi
İzlemediysen hemen izle @Çiğdem-

Salı gününe yetişeyim Flash'a yarın da on izlerim 3-4 bölüm

7.Bölümü izledim Bu sezon çok iyi Jack olduğu her bölüm güzeldi , Lucifer de harika bir oyuncu onun bölüm de olması bile yetiyor
Diğer diziler sezon arttıkça bozuyor , Supernatural her sezon daha iyi bir sezon getiriyor önümüze ,9 ve 10 sezonlar da bocalama olmuştu ama 11.sezonla tekrar tparlanıp son 3 sezondur yine baya kaliteli sezonlar izliyoruz

9.Bölüm mini sezon arası bu sezon çok iyi gerçekten

Jack ı Deanlara karşı cephe alacak diye korkuyordum onlara yardım ediyormuş

Annesinin dünyasına gittiler Jack direk deanların annesinin yanında kendini buldu
Ama deanlar nereye ışılandılar dinozor ayağı izi vardı yürüdükleri yerde 😱

Keşke Castiel Lucifer de görseydik ama yinede güzel sezon arasıydı

Beyaz yeni bitti, az sonra izlicem çayımı çorbamı alıp

S13B09

Kız @Çiğdem- gerçekten harika bir bölümdü

Dean ve Sam çok alakasız yere gittiler. Kızın gittiği yer de heralde Dean ve Sam'in oldugu yerdir. Yoksa onlar nasıl çıkar? Dinazor konusu filan işlemezler umarım

Spoi içinde dediği yer olmazsa çok güzel bölümler bizi bekliyor olacak
Umarım bi kaç bölüm kurtulmazlar

9/10

Dizonorlar işlenecek gibi bence işlensinde

10.Bölüm

Böyle bir sezona yakıştı mı
bir de bu bölümü hangi akla hizmet Noelden sonraya koymuşlar bunun içinmi bekledik , Supernatural tarihinin en kötü bölümüydü . Diğer kötü bölümlerde en azından Dean Sam oluyordu bu bölüm neydi koca SPN tarihine leke düşürdüler 😕😕😕

Bu sarışın kız Spin-Of yapacak diye galiba onu tanıtmışlar ama Supernatural seyircilerine büyük ayıp ettiler koca bölümü ona ayırmakta ne oluyor 😕😕😕

Bence çook üzel bi bölümdü
Kadın dizisi seven @xemrexxx ve lesboş kızlardan hoşlanan @destere ye tavsiye ederim

Bölüm buram buram lezboşluk kokuyordu
Sarişin kız zaten kapıcı kıza aşık oldu

Sam Dean olmadan Supernatural mı olur ayoll

Bunların yan dizisine bakacaksakta daha bakmayız bence SPN seyircilerinin kösteğiyle kaşrılaşıcaklar dizilerinde

Sam Dean olmadan Supernatural mı olur ayoll

Bunların yan dizisine bakacaksakta daha bakmayız bence SPN seyircilerinin kösteğiyle kaşrılaşıcaklar dizilerinde
kaçıncı sezonun onuncu bölümü bu bende izlerim belki lezosferler hatrına