@mrt-06 Biz bunaklara sormasın en iyisi kendi keşfeterek izlesinTamam işte iblismiş Kurtlar vampirler değişik
Hhahah aa yok cnm Bize sorarsan öyle olur işte bildiğinide karıştırdık @Forumdash
Bebekken şeytan kanı içtiği için bazı öyle güçleri oluyordu ama güçlerini koruması için kana beslenmesi gerekiyordu buda onu insanlıktan çıkarıyordu
Hmmm neyse Forumdash abicimin kafasını bulandırmayalım, ben şimdi sezon finalini izlerim.Kaç sene önce izlemişiz. Onca dizi bide. HAfıza mı kalıyor + yaşlılık var bide Ama iblis diye bişey de vardı yaa. Sarı gözler iblisti sanırım aklımda öyle bişey kalmiş.
Oooo sezon fınalı geldin demek yatmadan yorumunuda yapabilirsen yarın okuruz @ForumdashHmmm neyse Forumdash abicimin kafasını bulandırmayalım, ben şimdi sezon finalini izlerim.
Sabahtan beri misafirler var yeni gittiler.
Bize yetişcekmisin yeni sezona?Hmmm neyse Forumdash abicimin kafasını bulandırmayalım, ben şimdi sezon finalini izlerim.
Sabahtan beri misafirler var yeni gittiler.
Yorumumu anca yarın yapabilirim ablacım. Uyurum direkt.Oooo sezon fınalı geldin demek yatmadan yorumunuda yapabilirsen yarın okuruz @Forumdash
Aman abicim ne yaptın. 😱Bize yetişcekmisin yeni sezona?
Yorumumu anca yarın yapabilirim ablacım. Uyurum direkt.
Aman abicim ne yaptın. 😱
14 temmuz 2017 konusu bu ve temmuz 2019 geliyor yanı 2 yıldır 4.sezonu izliyoruz @Forumdash Abicim uçtuBize yetişcekmisin yeni sezona?
Bende yeni sezonun sezon fınalını henüz yeni bakacam @Forumdash abicimiz ikisinide yarın okur artıkYorumumu anca yarın yapabilirim ablacım. Uyurum direkt.
Aman abicim ne yaptın. 😱
Ahaha hergün 2 izlesen yetişirsin bence @ÇiğdemYorumumu anca yarın yapabilirim ablacım. Uyurum direkt.
Aman abicim ne yaptın. 😱
Ben daha Mirror izleyecem forumdan cıkmazsam onu yorumlarım Gerçekten finali çabuk izle harika oldugunu biliyrum sahneler kopukBende yeni sezonun sezon fınalını henüz yeni bakacam @Forumdash abicimiz ikisinide yarın okur artık
O zor abicim yukarıda matamatğini yaptımAhaha hergün 2 izlesen yetişirsin bence @Çiğdem
Ama ara vermezse diyorum Sıkılmış bırakmiş. Hergün izlerse alişkanlık olcak Foxta günlük dizi izlemeyi biliyor @mrt-06O zor abicim yukarıda matamatğini yaptım
Evde boş vakit bulur bulmaz foruma geldim için izleyemedim henüz Aslında deli gibi merak ediyorum ama forumu çok özlemişim ee kolay değil gerçekten kafesten çıkmış gibiyizBen daha Mirror izleyecem forumdan cıkmazsam onu yorumlarım Gerçekten finali çabuk izle harika oldugunu biliyrum sahneler kopuk
Bide şöyle düşün. Şu zamanda normalde boş olcaktın ama şimdi spn izleme keyfiEvde boş vakit bulur bulmaz foruma geldim için izleyemedim henüz Aslında deli gibi merak ediyorum ama forumu çok özlemişim ee kolay değil gerçekten kafesten çıkmış gibiyiz
Orası doğru Flash Spn ve TWD sezon fınalleri duruyor bunlar iyide Arrow işteBide şöyle düşün. Şu zamanda normalde boş olcaktın ama şimdi spn izleme keyfi
Ama ara vermezse diyorum Sıkılmış bırakmiş. Hergün izlerse alişkanlık olcak Foxta günlük dizi izlemeyi biliyor @mrt-06
Dün sezon finalini izledim. Demin de 5x1'i izledim gayet güzel gidiyor. Bunların babaları gibi olan adam ölümden döndü.
Son 10 sezon ne kadar güzel @ÇiğdemDün sezon finalini izledim. Demin de 5x1'i izledim gayet güzel gidiyor. Bunların babaları gibi olan adam ölümden döndü.
Bu yüzü hiç hatırlmaıyorumBu arada Meg kimdi? Sam ve Dean'i öldürmeye geldi bir bedene girip. @Çiğdem