CW Supernatural 1 - 8. Sezon Yorumları

Yukarda paylaştımya ilk düşmanımız sarı gözlü iblisti sanırım onun özelliği şeydi bebeklere kanını içiriyordu birde samın annesiyle bir anlaşması vardı galiba :F

@cookies de ilk 2 sezonu @mrt-06 ile izlemişti keşke 4 den oda devam etse :A :A :A
Tamam işte iblismiş:A Kurtlar vampirler değişik:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Hhahah aa yok cnm :A :A :A Bize sorarsan öyle olur işte bildiğinide karıştırdık :F @Forumdash

Bebekken şeytan kanı içtiği için bazı öyle güçleri oluyordu ama güçlerini koruması için kana beslenmesi gerekiyordu buda onu insanlıktan çıkarıyordu :F
Kaç sene önce izlemişiz. Onca dizi bide. HAfıza mı kalıyor :F + yaşlılık var bide:F Ama iblis diye bişey de vardı yaa. Sarı gözler iblisti sanırım:A aklımda öyle bişey kalmiş.
Hmmm neyse Forumdash abicimin kafasını bulandırmayalım, ben şimdi sezon finalini izlerim. :A

Sabahtan beri misafirler var yeni gittiler. :T:

Ben daha Mirror izleyecem forumdan cıkmazsam onu yorumlarım:X Gerçekten finali çabuk izle harika oldugunu biliyrum sahneler kopuk :F
Evde boş vakit bulur bulmaz foruma geldim için izleyemedim henüz :F Aslında deli gibi merak ediyorum ama forumu çok özlemişim ee kolay değil gerçekten kafesten çıkmış gibiyiz :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bu arada Meg kimdi? Sam ve Dean'i öldürmeye geldi bir bedene girip. :A @Çiğdem
Bu yüzü hiç hatırlmaıyorum:F
Şunlar mı?
Lucifer'ın iblisiymiş:A Hiç hatırlamıyorum:A
68581

68580

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Çiğdem