Aaa çok iğrenc bölümlerde çekmişlerdi onu hatırladım yüreğim ağzıma geldiBölümü hatırlarsın diye bölümden kareler paylaştım.
Aaa çok iğrenc bölümlerde çekmişlerdi onu hatırladım yüreğim ağzıma geldiBölümü hatırlarsın diye bölümden kareler paylaştım.
Son zamanlarda Sam gözüme daha yakışıklı görünüyor.Aaa çok iğrenc bölümlerde çekmişlerdi onu hatırladım yüreğim ağzıma geldi
Şuan bile 35 yaşında cnm yanı 20 yaşlarında başlamıs 4.sezonda bile 25 civarlarıdır yanı genc dönemleriSon zamanlarda Sam gözüme daha yakışıklı görünüyor.
Hahahah benden daha çok takip ediyor bunların bir fotolarını paylaşıyor bana güncel yeni görüyorum gizli gizli bakıyormu eskiden Spn fanıymış zaten Vadi gibi@xemrexxx'in de bilmediği parlak yok.
kaliteli sarı parlağı kendine saklamış kardeşini de bana kakalıyor yolarım ben bu hogathayı kimsecikler elimden alamaz@xemrexxx'in de bilmediği parlak yok.
@mrt-06 İle hep aynı şeyi pay edemiyorsunuz şimdide Samıkaliteli sarı parlağı kendine saklamış kardeşini de bana kakalıyor yolarım ben bu hogathayı kimsecikler elimden alamaz
Aaa devam cnm Süprizlerimiz olacak yine ilerki bölümlerde Hanna gibi@xemrexxx'in de bilmediği parlak yok.
Ooo süper cnm tekrar araya soğukluk girecek diye paniklemiştim4x12
Bölüme bayıldım bayıldım, film gibiydi. 😱 Ters köşeler harikaydı. En sona kadar acaba kartları kim koydu diye düşündüm. Sezonun en iyi bölümü olabilir bu. Oyuncular da epey iyiydi. Yaşlı büyücüler kartları kullanıp arkadaşını mutlu etti kendi de gençleşti ama sonunda yine öldü. Adam kralmış ya ölümsüzlüğü seçmedi. @Çiğdem-
Sihirbazlar Dean'i kandırsı striptizciye gönderdi. Komikti bu sahne. Şeytan kız da Dean'i kandırdı.
Bu bölüm Hanna gbi süprizlere hazır ol gözlerini dört aç cnm Spn AmerikanIN aRKA sOKAKLARI @xemrexxx4x12
Bölüme bayıldım bayıldım, film gibiydi. 😱 Ters köşeler harikaydı. En sona kadar acaba kartları kim koydu diye düşündüm. Sezonun en iyi bölümü olabilir bu. Oyuncular da epey iyiydi. Yaşlı büyücüler kartları kullanıp arkadaşını mutlu etti kendi de gençleşti ama sonunda yine öldü. Adam kralmış ya ölümsüzlüğü seçmedi. @Çiğdem-
Sihirbazlar Dean'i kandırsı striptizciye gönderdi. Komikti bu sahne. Şeytan kız da Dean'i kandırdı.
Kim gelecek acaba.Bu bölüm Hanna gbi süprizlere hazır ol gözlerini dört aç cnm Spn AmerikanIN aRKA sOKAKLARI @xemrexxx
Aaa evet çok tanıdık vardı bu bölümde başka dizilerdende vardı sanırım Deanın gençliğini oynamıştı birisi4x13
Bölüm fena değildi dediğin sürprizleri gördük ablacım Wampire Daires'deki sarışın kız ve The 100 Oktavia konuk geldi liseli olarak. Yer yer duygusal kısımları da vardı Amerikada liseliler çok zalim cidden. @Çiğdem-
Adamın gerçek halini napayım bana diğer haliyle geliyorsa kabulümdür4x14
Güzel bölümdü bayağı eğlendim bir tane yaratık erkeklerin en çok istediği şekle bürünüp baştan çıkarıp ilişkiye girip eşlerini öldürtüyordu. Ama Dean'a kardeş olarak gözüktü aslında anlamıştım ama ters köşeliydi yine de. @Çiğdem-
Adam dilini çıkarıp zehir atıyordu aklıma @xBUGRAx @sokak sanati @Billy Kane @xemrexxx dörtlüsü geldi yılan dilli adam.
Adamın gerçek hali bu bu arada hemen azmayın. @cookies
Ama cinayet işlettiriyor diğer hali.Adamın gerçek halini napayım bana diğer haliyle geliyorsa kabulümdür
İstediğini yapabilir onun elinden ölüm şereftirAma cinayet işlettiriyor diğer hali.
Oooo sonunda devam cnm sende ben gözlerim yolalrdaykan değilde tam umudu kesmişken izliyorsun ama böyle süpriz oluyor Mustide de şarkıyı beklerken değil beklemiyorkan çıkarıyor güzel süpriz yapıyorsunuz4x14
Güzel bölümdü bayağı eğlendim bir tane yaratık erkeklerin en çok istediği şekle bürünüp baştan çıkarıp ilişkiye girip eşlerini öldürtüyordu. Ama Dean'a kardeş olarak gözüktü aslında anlamıştım ama ters köşeliydi yine de. @Çiğdem-
Adam dilini çıkarıp zehir atıyordu aklıma @xBUGRAx @sokak sanati @Billy Kane @xemrexxx dörtlüsü geldi yılan dilli adam.
Adamın gerçek hali bu bu arada hemen azmayın. @cookies