Damien Duff
Süper Favori Üye
kerem bursinin yazdığımı yoksa bodrum kanuni sultan süleyman Anadolu lisesi adlı forum senaryosumu
ve ben süper bowlla ilgilenmiyorum
Şimdi baktım da izleyici sayılarına 114m ile Katy Perry'ninBruno'daymış en çok izlenen Ş bowl gösterisi dedim.Kendi rekorunu kıracak.
Style bende seviyorum ama Bad Blood olsun Shake it OFF olsun abartılı. Blank Spacr'de o rakam çok fazla. Uptown Funk hepsini yer yani.![]()
yazıcak endemol shinela anlaşmış bodrum lisesi adlı diziye Ab ye oynar çünkü o sınıfın hikayesi hepsi doğulu güneydoğu anadoluyuydu 11 tma nın hikayesi sahadan sağ salim kurtuldu sınıfım bende hemen kaçtımNiye ilgilenmiyorsun ki.ss
Kerem bursun dizi mi yazıyor ki. İlginç sin pompy![]()
Şimdi baktım da izleyici sayılarına 114m ile Katy Perry'nin
112m bruno
111m beyonce
.....
....
......
Diye gidiyor
Bu sene 130m bekliyorum![]()
yazıcak endemol shinela anlaşmış bodrum lisesi adlı diziye Ab ye oynar çünkü o sınıfın hikayesi hepsi doğulu güneydoğu anadoluyuydu 11 tma nın hikayesi sahadan sağ salim kurtuldu sınıfım bende hemen kaçtım
Valla Lady Gaga oldugu için şüpheliyim. Ona ambargo var gibi geliyor. Bir kesim çok seviyor başka kesim sevmiyorAynen Katy geçen yıl kırdı bende bu yıl 138 bekliyorum.Kesin rekor gelecekte ka ile onu daha bilmiyorum.
Oyuncu o ne senaryosu.![]()
Valla Lady Gaga oldugu için şüpheliyim. Ona ambargo var gibi geliyor. Bir kesim çok seviyor başka kesim sevmiyorbeklentiyi yine de 120lere indirelşm
![]()
Gaga'm ya. ❤Gece tamamen aklımdan çıkmış. Sabah hatırladım ve SB50 başlığıyla 6 milyon tweet atılmış. Efsane bir gece oldu sanırım. Gaga ve Bruno çok beğenilmiş.
![]()
![]()
![]()
![]()
Geceden Lady Gaga. @Ahmad @Harunnn60 @Forumdash @destere @OzaN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@-potterhead- sende nasiplen.
@Forumdash Rihanna haberi fake çıkmış.Ben göremedim hala. Bitti galiba etkinlikte.
@GunesinOglu @DarkLeqenD
Şu güzelmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 48678 Ekli dosyayı görüntüle 48679
Performansları hiç beğenmedim(gaga hariç). Coldplay'in advanture of life sarkısı haricinde. Bu arada performans sırasında subliminali atılıyorlar ortayaGece tamamen aklımdan çıkmış. Sabah hatırladım ve SB50 başlığıyla 6 milyon tweet atılmış. Efsane bir gece oldu sanırım. Gaga ve Bruno çok beğenilmiş.
![]()
![]()
![]()
![]()
Geceden Lady Gaga. @Ahmad @Harunnn60 @Forumdash @destere @OzaN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@-potterhead- sende nasiplen.
@Forumdash Rihanna haberi fake çıkmış.Ben göremedim hala. Bitti galiba etkinlikte.
@GunesinOglu @DarkLeqenD
Şu güzelmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 48678 Ekli dosyayı görüntüle 48679
Performansları hiç beğenmedim(gaga hariç). Coldplay'in advanture of life sarkısı haricinde. Bu arada performans sırasında subliminali atılıyorlar ortayabeyonce'in şarkısını ilkkez duydum. Coldplayla yaptiği düetteki şarkıyı söyleselermiş keşke. Bruno'yu söylemiştim zaten
![]()
Gaga aplause albumunden sonra kendini jazz'a verdi. O tonlarda söylüyorGaga çok cool durmuş. görüntü itibari ile on numara ama ses sanki çok kaba kaçmış. Biraz Opera gibi yapmış.
Ben en sonda beraber Uptown Funk dedikleri sahneye bayıldım. Çok havalı ama bende beyonce'li kısmı ilk kez duydum. O kısım olmamış.![]()
Gaga aplause albumunden sonra kendini jazz'a verdi. O tonlarda söylüyormuhteşem söylemiş ben her halini seviyorum bu kadının
Beyonce ceketi m.jackson'ın ceketi gördün mügeçmişten göruntuler verirlerken. Rezalet mi yoksa efsaneyi anmak mı anlamadım
![]()
Bence Taylor'ın abartılı oranlarından sonra Bruno o temiz şarkı ile hiçte abartılı kaçmaz.Yiğit dedi bugün en çok izlenen Ş. Bowl bundaymis galiba.
![]()