Super Bowl L'de Beyonce ve Lady Gaga'dan Sonra Bir Sürpriz Daha!

Ben Beyonce diye okumuştum. :F Neyse eklerim yakın zamanda. Şuan dışarıdayım.:A

Ama Bruno Mars süpermış. Gece şimdiden en iyi Süper Bowl gecesi olacağını kanıtladı.:Z

Dimi bence de. Reyting rekorları kırabilir. Sanırım reyting rekoru Bruno Mars'taymışO gece kendi rekorunu kıracak gibi. :F

Coldplay de, şovum daha çok ilgi çeksin diye konuk çağırdılar. Ama herkesin ilgisi konuklara dağıldı. Yazık valla. :F:F

Dimi bence de. Reyting rekorları kırabilir. Sanırım reyting rekoru Bruno Mars'taymışO gece kendi rekorunu kıracak gibi. :F

Coldplay de, şovum daha çok ilgi çeksin diye konuk çağırdılar. Ama herkesin ilgisi konuklara dağıldı. Yazık valla. :F:F

Konuk olayını abartmışlar. Gaga Beyonce iyi işte Riri Bruno falan fazla iyice uçmuşlar.:F

Beyonce ve Riri'nin Coldplay ile düetleri var, onları söyleyebilirler beraber. Ama Bruno ne alaka bilmiyorum. (b)

Jay Z Th Weekend de vamis galiba.ss Tamamen gece dikkat çeksin diye ve 50. Yıl olması sebebiyle yapılmış ataklar. Mantık aramaya gerek yok.:F

Konuya ekleyesim gelmedi.:F @Forumdash zaten sadece ilgili ona haber verip geçiyorum.:F

Gecenin editörü Coldplaymış. Beyoncé değil.
Birde Bruno'da geliyormuş.:D

Sunucudur:F editör nedemek oyle orgınazasyonlarda bilmiyorum:F neyse cvanlı performans beklıyorum. Özellikle adventure of a lifetime şarkısını. Maymunlar dans etsin filan:X

Bruno Mars haberini es geçtin.:F
50. Yıl diye abartıya abanmışlar. Bakalım nasıl bir gece olacak.:D

O bi ara ben de dinliyordum:F şimdi gördüğüm yerde next yapıyorum:F ama canlı performansı yine coşturur.

Bence Taylor'ın abartılı oranlarından sonra Bruno o temiz şarkı ile hiçte abartılı kaçmaz.:X Yiğit dedi bugün en çok izlenen Ş. Bowl bundaymis galiba.:F

Bence Taylor'ın abartılı oranlarından sonra Bruno o temiz şarkı ile hiçte abartılı kaçmaz.:X Yiğit dedi bugün en çok izlenen Ş. Bowl bundaymis galiba.:F
Blank Space ve Style hak ediyor ona laf ettirmem:ppp: bundaymış derken? Taylor da mı varmiş yoksa sbowl mu cok izlenen demek istedin?

Arkadaslar alakasız olucak ama bodrum lisesi isimli dizi hakkında bilgisi olan var mı

Blank Space ve Style hak ediyor ona laf ettirmem:ppp: bundaymış derken? Taylor da mı varmiş yoksa sbowl mu cok izlenen demek istedin?

Bruno'daymış en çok izlenen Ş bowl gösterisi dedim.:D Kendi rekorunu kıracak.:F
Style bende seviyorum ama Bad Blood olsun Shake it OFF olsun abartılı. Blank Spacr'de o rakam çok fazla. Uptown Funk hepsini yer yani.:Z

Bruno'daymış en çok izlenen Ş bowl gösterisi dedim.:D Kendi rekorunu kıracak.:F
Style bende seviyorum ama Bad Blood olsun Shake it OFF olsun abartılı. Blank Spacr'de o rakam çok fazla. Uptown Funk hepsini yer yani.:Z
Bad blood hem şarkı olarak hem klip olarak acayip kötü:/ üstüne laf söyleymem:F