çirkin anlamında demediki ama ooo güzel manada söyledi sizde kıskanclktan kuduruyorsunuzne bileyim işte sen çirkin diyon millete de seni de emolara benzetiyiler hangisi daha kötü![]()
çirkin anlamında demediki ama ooo güzel manada söyledi sizde kıskanclktan kuduruyorsunuzne bileyim işte sen çirkin diyon millete de seni de emolara benzetiyiler hangisi daha kötü![]()
bana bakk kızdırma kafamı o rabayla ezerim vlla meryemi![]()
asfalt erimiş çatlayan patlayan @Çiğdem- in parçaları asfalta karışmış resmen@destere @sürgünüm @mrt-06 @yatutarsa @*YıldırıM* @KayıpSehir
hele bir dene seni 1001 parçaya ayırır parçalarını dünyanın dört bir yanına dağıtırımbana bakk kızdırma kafamı o rabayla ezerim vlla meryemi![]()
aaaaa ne sevimsiz bir çocuksun sen öyle yaaa iyiki ablan değilim vlla pencereden aşağıya atardım senihele bir dene seni 1001 parçaya ayırır parçalarını dünyanın dört bir yanına dağıtırım![]()
cart kaba kağıtaaaaa ne sevimsiz bir çocuksun sen öyle yaaa iyiki ablan değilim vlla pencereden aşağıya atardım seni![]()
![]()
zayıflamış hali bile @Çiğdem- i çat diye çatlatmaa yeter sultanımın@destere @yakup09 @sürgünüm @*YıldırıM* @yatutarsa @mrt-06
ama biraz fazla giyinmişburda saç rengi çok hoş. çok çok güzel çıkmış.
![]()
yüksek bel cin ve göbekte biten kısa bi t-shirt daha iyi olurdu.ama biraz fazla giyinmiş![]()
Owwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww😱Ağzım açık kaldı bu ne güzellik böyle![]()
zayıflamış hali bile @Çiğdem- i çat diye çatlatmaa yeter sultanımın@destere @yakup09 @sürgünüm @*YıldırıM* @yatutarsa @mrt-06
ben biliyorum kimin saçını basını yolucamıOwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww😱Ağzım açık kaldı bu ne güzellik böyle
@Çiğdem- de kıskançlıktan saçını başını yolsun![]()
aaa şuna bak nasıl da sinsi .ssben biliyorum kimin saçını basını yolucamı![]()

O taslicali degil bidefa Melekler Korusunun basrolu Erkan.... @mrt-06 da ordan taniyorberrak parlakları kapmış çatla @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 38602 Ekli dosyayı görüntüle 38603
bu beyazıt da hep sap sap tatil yapıyor çocuğun gerçek hayatı da dram galiba@yakup09
Ekli dosyayı görüntüle 38605
sizin taşlıcalı çökmüş@mrt-06 @yatutarsa @Bully @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 38601
mihrimah sultan da dövüş derslerindde @destere gibilerden korunmak için@sürgünüm @*YıldırıM*
Ekli dosyayı görüntüle 38606
geleceğin bereni tatildde @KayıpSehir
Ekli dosyayı görüntüle 38604
dünya taşlıcalı olarak tanıyorO taslicali degil bidefa Melekler Korusunun basrolu Erkan.... @mrt-06 da ordan taniyor![]()
Turkiye ERKAN olarak taniyordünya taşlıcalı olarak tanıyor![]()