elin abd lisi rusu en güzel seçmiş anlıyorlar bu işten
senin aradığın güzellikler x'lik![]()
Ya panpa meryemin suratta iş yok bence, vücut iyi ama
Yabancılar sırf sempatik diye güzel diyorlar işte
elin abd lisi rusu en güzel seçmiş anlıyorlar bu işten
cevaa reyiz diyorsa sana laf düşmez. Güzel değil işte.elin abd lisi rusu en güzel seçmiş anlıyorlar bu işten
onun güzellik anlayışı 3g .sscevaa reyiz diyorsa sana laf düşmez. Güzel değil işte.![]()
hiçbirini beğenmedim ben bunların hepsini destere alsın bence![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in parlak arkadaşları zenci olanı @destere kapar diğerlerinden seç beğen al @Çiğdem-@mrt-06 @yatutarsa @Forumdash @KayıpSehir
hiçbirini beğenmedim ben bunların hepsini destere alsın bence![]()
bununda iyiki bebeği olmuş yanı vlla birisinin nazarı deyecek bu bebeğe günün birinde ozaman görücek yanı 🙂🙂parti vermiş [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] gitseydin birilerini kapardın![]()
![]()
ayol senin nazarın eğmezse kimsenin değmezbununda iyiki bebeği olmuş yanı vlla birisinin nazarı deyecek bu bebeğe günün birinde ozaman görücek yanı 🙂🙂
Saf kız.![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in parlak arkadaşları zenci olanı @destere kapar diğerlerinden seç beğen al @Çiğdem-@mrt-06 @yatutarsa @Forumdash @KayıpSehir
hep saflıktan kaybediyorSaf kız.![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] varsa tabi öyle olacakParti muhteşem olmuş.
Nasıl arkadaşları varhep saflıktan kaybediyorgerçi can ateş sayesinde türkiyenin gönlüneki yerini perçinledi ama olsun
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] varsa tabi öyle olacak![]()
o da bizim kusurumuz x li sitelere elemena veremiyoruz tüm ecnebileri benzetyiyoruz sonraNasıl arkadaşları varondan sonra niye tükeniyor.sanki x'li sitelerden fırlamış gibi![]()
![]()
Tabiki de. 🙄hep saflıktan kaybediyorgerçi can ateş sayesinde türkiyenin gönlüneki yerini perçinledi ama olsun
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] varsa tabi öyle olacak![]()
Kızlı erkekli, Türkiye'de olsa ahlak polisi dayanır kapıya.Parti muhteşem olmuş.
Haha, iyiydi bu.o da bizim kusurumuz x li sitelere elemena veremiyoruz tüm ecnebileri benzetyiyoruz sonra![]()
Aynen 'Ahlak Polisi'.Kızlı erkekli, Türkiye'de olsa ahlak polisi dayanır kapıya.![]()
boya küpü iştee doğal güzellik diye birşey yok![]()
nurbişi görüyon mu nurbişi @destere kalpten gitsin @Çiğdem- çatlasın diye ne ka hot pozlar veriyor@KayıpSehir @Forumdash @mrt-06 @yatutarsa
kıskançlıkta zirvesin artık çocuklar duymasındaki haluk senin ka değilboya küpü iştee doğal güzellik diye birşey yok![]()