yanında destere var korur onuonuda köpekler ısırsın inşş![]()
yanında destere var korur onuonuda köpekler ısırsın inşş![]()
😱 Dediği laflara bak banlık mesajonuda köpekler ısırsın inşş![]()
onuda diyorum kimi dedğimi nerden bliyorsunuz😱 Dediği laflara bak banlık mesaj![]()
Biraz da Meryemin bebeğinin yanaklarını ısıronuda diyorum kimi dedğimi nerden bliyorsunuz
ayrıca bebeğin yanaklarınıda ben ısırıcam çok tatlıymış maşallah🙂🙂
meryemin bebeğini diyorum zaten cnm 🙂🙂Biraz da Meryemin bebeğinin yanaklarını ısır![]()
Hadi oradan sen neden ısıracaksın ki sen ısırıcam diye meryemi kıskanıyorsun ya bebeği bayıltırsın büyü yaparsınmeryemin bebeğini diyorum zaten cnm 🙂🙂
yapar o kıskanç şopar.ssHadi oradan sen neden ısıracaksın ki sen ısırıcam diye meryemi kıskanıyorsun ya bebeği bayıltırsın büyü yaparsındeğil mi @xemrexxx
![]()
Aman allah meryemin kızı larayı @Çiğdem- in eleminden kederinden korusun![]()
hayırrr yaaa küçüçük bebekten ne isticem severim bol bolll 🙂yapar o kıskanç şopar.ss
büyüynce senden 10 kat güzel olacak sen şimdiden kıskanıyorsundur belli olmazhayırrr yaaa küçüçük bebekten ne isticem severim bol bolll 🙂
Zaten çok tatlıydı şimdi daha da tatlı olmuş. [emoji12]Ekli dosyayı görüntüle 38468
@HachiKo @destere @cookies @Yiğitt @eros @Forumdash @sürgünüm @yatutarsa @xemrexxx @Harunnn60 @Reytinger @berkann @mrt-06 @Çiğdem- @gizem ak @S.G.A.T.
@Çiğdem- kıskandın mı?
Şu tatlılığa şu asalete bak ya sanki kadının içindeki güzellik dışına yansıyor.Güneş gibi parlıyor...
Bi izin ver de biz de açalım değil mi![]()
İlluminati annesinin eli değil o Peygamberimizin kızı Fatma ananın eli denir dinimize göre.İlluminatinin anasının kolyesiBelki de İllu'nun yeni gözdesi oldu???
![]()
Biliyorum... İllu'nun anası derken Madonna'yı dedimİlluminati annesinin eli değil o Peygamberimizin kızı Fatma ananın eli denir dinimize göre.![]()
Tamam o zaman ben yanlış anlamışım.Biliyorum... İllu'nun anası derken Madonna'yı dedim![]()
sen formdan düşmüşsün .ssO biraz daha güzel Meryem'e göre bence![]()
sen formdan düşmüşsün .ss
elin abd lisi rusu en güzel seçmiş anlıyorlar bu iştenNiye olum Meryem güzel değil ki![]()